ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Στο τέλος του Σεπτέμβρη

ΓΔ και FTSE ολοκλήρωσαν τον μήνα πολύ χαμηλότερα από τα επίπεδα τιμών που η ανοδική τους διάσπαση θα μπορούσε να σημαίνει και την αλλαγή της μεσομακροπρόθεσμης προοπτικής της αγοράς όπως τουλάχιστον αυτή  εκφράζεται από τα μηνιαία διαγράμματα στα οποία σημειώνονται τα επίπεδα αυτά. Στα γνωστά περί πλησιέστερου μηνιαίου high fractal από σήμερα είπα να υπενθυμίσω και κάτι από παλιότερα. Τον εκθετικό κ.μ. των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών που για τον Οκτώβρη περιμένει ψηλότερα από τα υψηλά του Ιουνίου.

Η εβδομάδα έχει ακόμα δυο συνεδριάσεις κατά τις οποίες αν (όπως φαίνεται) δεν ξεπεραστεί το υψηλό της εβδομάδας 14/9-18/9 θα έχουμε ένα νέο εβδομαδιαίο τοπικό υψηλό (high fractal) στο οποίο θα κατέβει (από το υψηλό του Ιουνίου) το επίπεδο πάνω από το οποίο αλλάζει η μεσοπρόθεσμη τάση με όρους εβδομαδιαίων fractals. Αυτό θα συμβεί και στους τρεις βασικούς δείκτες όπως βλέπουμε στα εβδομαδιαία τους διαγράμματα που θα ξαναδούμε το ΣΚ.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *