Άλλο ένα συνεχόμενο θετικό μηνιαίο κλείσιμο για την αγορά κοντά στο υψηλό του 3ου τριμήνου χάρις στις τράπεζες αφού όπως θα δούμε παρακάτω ήταν σχεδόν διπλάσιοι οι τίτλοι που έκλεισαν τον Σεπτέμβριο με αρνητικό πρόσημο κι αυτό φαίνεται και στους επιμέρους δείκτες που παρακολουθούμε
Οι αποδόσεις του μήνα σημειώνονται όπως και αυτές του 2025 στο πινακάκι συνοπτικής ανασκόπησης που ακολουθεί
Στα πινακάκια που ακολουθούν μπορούμε να δούμε τις χειρότερες και τις καλύτερες αποδόσεις του μήνα. Θετικός πρωταγωνιστής ήταν η MEVACO και αρνητικός η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Στα επόμενα πινακάκια μπορούμε να δούμε που έχουμε τις καλύτερες αποδόσεις (>20%) ως τώρα για όλο το το 2025 καθώς και τις μεγαλύτερες απώλειες από το υψηλό που είδαμε μέσα στο έτος όπου η πλειοψηφία των τίλων και των δεικτών κατέγραψαν πολυετή υψηλά.
Οι δείκτες στις μεγάλες ξένες αγορές εκτός του DAX που έκλεισε οριακά στο κόκκινο είχαν καλύτερη απόδοση από τον ΓΔ και η όποια επιρροή τους εξαντλήθηκε στον ΔΤΡ, ίσως γιατί ο ΓΔ έχει ήδη τρέξει πολύ περισσότερο το 2025.
Τις κορυφαίες αποδόσεις για τον Σεπτέμβριο είχαν ο NASDAQ και ο SP 500 τα μηνιαία διαγράμματα των οποίων ακολουθούν με κάποιες σημειώσεις εστιάζοντας κυρίως στο διάστημα μετά την πανδημία.
Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.