ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Μηνιαία ανασκόπηση – Σύγκριση τιμών ρεύματος του Μαρτίου

Ένας ακόμα καλός μήνας για τις τιμές του δείκτη που έκλεισαν σε απόσταση μικρότερη από 6% από τον μέγιστο θεωρητικό στόχο του μεγάλου σχηματισμού αναστροφής, του διπλού πυθμένα (Δ.Π). Η τάση παραμένει ανοδική σε όλα τα time frames και για να αλλάξει αυτό θα πρέπει αρχικά να παραβιαστεί η οριζόντια στήριξη στο ημερήσιο (στις 3363,04 μονάδες αυτή τη στιγμή).

Όπως βλέπουμε όμως ακόμα δεν έχει παραβιαστεί η ανερχόμενη γραμμή τάσης από το τελευταίο μηνιαίο κι εβδομαδιαίο τοπικό χαμηλό του Οκτωβρίου.

Η εικόνα που προκύπτει από το πινακάκι είναι βεβαίως ανοδική χωρίς όμως να είναι και λίγοι οι τίτλοι στο κόκκινο, τουλάχιστον στο ημερήσιο.

Την καλύτερη απόδοση από τα πολύ βαριά χαρτιά του δείκτη είχε ο ΟΤΕ μετά από πολύ καιρό αφήνοντας ελπίδες για μεγάλο Δ.Π αναστροφής, σενάριο που αν επαληθευτεί αναμένεται να επιδράσει καταλυτικά στην πορεία των δεικτών. Ουραγός ήταν ο ΜΥΤΙΛ.

Από τις τράπεζες την καλύτερη απόδοση είχε η ΠΕΙΡ που είναι και στο επίκεντρο κι ακολούθησε η ΕΥΡΩΒ

Από την επόμενη ομάδα των βαριών τίτλων ξεχώρισαν τα ΕΛΠΕ ενώ υστέρησε ελαφρώς μετά από καιρό η ΔΕΗ

Πολύ καλός ο μήνας και για ΤΙΤΑΝα και ΤΕΝΕΡΓ ενώ η ΒΙΟ διόρθωσε όπως ο ΜΥΤΙΛ, όπως βλέπουμε στην τετράδα που συμπληρώνει τη λίστα με τα χαρτιά του δείκτη με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαμε στο τέλος της τελευταίας συνεδρίασης με αύξηση του όγκου και στις περισσότερες περιπτώσεις και των τιμών σε αρκετούς τίτλους όπως θα δούμε στα ωριαία διαγράμματά τους που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Σχολιασμός τιμών ρεύματος Μαρτίου

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *