ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Διόρθωση και πιθανές στάσεις

Νέα επιβεβαίωση της ένδειξης για καθοδική τάση στο ημερήσιο για τις τιμές της μετοχής που έχουν διασπάσει τα 6 τελευταία τοπικά χαμηλά και για 2η μέρα κλείνουν κάτω από τον ΕΚΜΟ των 100 ημερών, τον αντίστοιχο του ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων που είναι το πρώτο alert για πιθανή επερχόμενη αλλαγή και της μεσο-βραχυπρόθεσμης τάσης.   Ήδη δοκιμάζεται και η ανερχόμενη γραμμή τάσης του εβδομαδιαίου όπως και η υποτιθέμενη γραμμή λαιμού του ανάστροφου ΩΚΩ.

Στα 34,00 ευρώ έχουμε το τελευταίο εβδομαδιαίο low fractal ενώ λίγο χαμηλότερα διέρχεται κι ο ΕΚΜΟ 12 μηνών

Η διόρθωση έχει σβήσει το 38% της τελευταίας ανόδου από το τελευταίο μηνιαίο low fractal του Οκτώβρη και τα επόμενα επίπεδα είναι κάτω από τα 35 και τα 34 ευρώ. Ο μηνιαίος RSI βρίσκεται ακόμα σε υπεραγορασμένα επίπεδα σε αντίθεση με τον εβδομαδιαίο ο οποίος έχει αποφορτιστεί σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΧΑ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *