Coca Cola ΕΕΕ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΓΔ, ΔΤΡ: Σχόλια για τη συνεδρίαση της 14/2/24

Οι αγοραστές τίμησαν τα αποτελέσματα της εταιρείας με ένα κερί που παραβίασε ταυτόχρονα τις αντιστάσεις από το υψηλότερο των δυο τελευταίων high fractals τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο, με τεράστια αύξηση του όγκου και με μεγάλο ανοδικό χάσμα μαζί σχηματισμό αντιστροφής island reversal. Μετά από όλα αυτά βέβαια οι τιμές θεωρούνται πλέον ότι έχουν επιστρέψει σε ανοδική τάση.

Η απόδοση της 3Ε ήταν κι ο κινητήριος μοχλός μαζί με τις τράπεζες στις οποίες οι αγοραστές έκαναν γενική αντεπίθεση την τελευταία ώρα της συνεδρίασης κλείνοντάς τις όλες με κέρδη άνω του 2%(!!!) με αποτέλεσμα και ο ΓΔ κλείσει με σημαντική άνοδο. Στο ωριαίο διάγραμμα βλέπουμε ότι έχει ενεργοποιηθεί ένας μίνι σχηματισμός διπλού πυθμένα στα χαμηλά των δυο τελευταίων συνεδριάσεων ο στόχος του οποίου είναι σε νέα υψηλά κι αν τον φθάσει θα έχει ενεργοποιήσει κι ένα μεγαλύτερο διπλό πυθμένα με στόχο πάνω από τις 1440 μονάδες.

Υποστηρικτική ήταν κι η απόδοση των ΕΛΠΕ και ΜΟΗ ιδιαίτερα την τελευταία ώρα της συνεδρίασης όπως κι οι τράπεζες.

Ο ΔΤΡ αντέδρασε αφού έχασε 50 μονάδες από την κορυφή και δείχνει ότι κινείται προς νέα υψηλά μετά την ανοδική διάσπαση της βραχυπρόθεσμης κατερχόμενης σφήνας του.

Αντίθετη εικόνα είχαμε στις τιμές της ΜΥΤΙΛ που κατάφεραν να διασπάσουν ενδοσυνεδριακά έστω και οριακά την οριζόντια στήριξη απενεργοποιώντας και τον σχηματισμό του ανάστροφου ΩΚΩ. Βαγγέλης όμως είναι αυτός και δεν τολμώ ακόμα να μιλήσω για καθοδική ένδειξη, πολύ περισσότερο αφού αντέδρασε ακριβώς στην παράλληλη, κλείνοντας με μικρές απώλειες.

Οι τίτλοι με τη μεγαλύτεροι κεφαλαιοποίηση άνω των 2 δις χωρίστηκαν χθες στα δυο με ελαφρά υπεροχή των θετικών αλλά και με όσες έκλεισαν στο κόκκινο να έχουν (με την εξαίρεση του ΔΑΑ) ελάχιστες απώλειες σε σχέση με τα κέρδη των πράσινων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανανέωση-επικαιροποίηση συγκριτικών ρεύματος

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *