ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΗ, CENERGY: Μίνι πτωτικοί σχηματισμοί

Άσχημο το γύρισμα των Αμερικανικών δεικτών με μεγάλη πτώση και μεγάλο πτωτικό χάσμα που προδιαθέτει σε ανάλογη κίνηση σε όλες τις αγορές και βέβαια στη δική μας. Ο Δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκανε μετά από καιρό 3ο διαδοχικό αρνητικό κλείσιμο για πρώτη φορά το 2024 χάνοντας σωρευτικά 2% περίπου από το υψηλό της περασμένης Τρίτης που ήταν και υψηλό εννέα και πλέον ετών. Η άνω γραμμή της σφήνας έχει ανασχεδιαστεί.

Στο 60λ διάγραμμα διακρίνεται ένας καλοσχηματισμένος μίνι σχηματισμός αναστροφής που μπορεί να δώσει κίνηση ως τις 3303 μονάδες περίπου. Η οριζόντια στήριξη στο ημερήσιο είναι στο τοπικό χαμηλό της 30/1/24 στις 3270,46 μονάδες.

Στη ΔΕΗ είχαμε ήδη ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης την περασμένη Τετάρτη, την πρώτη του τελευταίου τετραμήνου, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση είχαμε μια πρώτη επιβεβαίωση της καθοδικής διάσπασης του τελευταίου ελαφρά ανοδικού καναλιού μετά το retest της διασπασθείσας παράλληλης. Τα 11.50 ευρώ εκτιμάται ότι είναι ο επόμενος στόχος.

Η CENER έκανε τελικά το αρνητικό βήμα με τη διάσπαση της ημερήσιας στήριξης στα 7.15 ευρώ που ήταν και η κάτω γραμμή του μικρού καθοδικού τριγώνου, η διάσπαση του οποίου θέτει στόχο στα 6,65.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *