ΑΔΜΗΕ, LAMDA DEVELOPMENT, PROFILE: Ενδείξεις αλλαγής της τάσης

ΑΔΜΗΕ

Η υπέρβαση των 6 τελευταίων τοπικών υψηλών με μεγάλο όγκο ανέτρεψε την αρνητική ένδειξη από την διάσπαση των τοπικών χαμηλών και από σήμερα η τάση στο ημερήσιο λογίζεται ανοδική.

Αν η ένδειξη επαληθευτεί το επόμενο "στοίχημα" είναι η υπέρβαση της παράλληλης της Σ και την R που αν επιτευχθεί θέτει στόχο την αναμέτρηση με την ΑΓ και το υψηλό του 2023 στα 2,52 ευρώ που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί.

Αν όλα αυτά πραγματοποιηθούν θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ιστορικό υψηλό στα 2,89 ευρώ και την παράλληλη της S. Αντίθετα τυχόν πισωγύρισμα των τιμών και καθοδική διάσπαση του τελευταίου τοπικού χαμηλού των 2,12 ευρώ θα είναι ένδειξη καθοδικής τάσης με όρους fractals τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο.

Αντίστοιχη ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε ανοδική είχαμε και στη ΛΑΜΔΑ όπου η εβδομαδιαία τάση είναι ανοδική και ο σχηματισμός ανοδικής αντιστροφής του ανάστροφου ΩΚΩ είναι και πάλι ενεργοποιημένος.

Όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο οι στόχοι του ΩΚΩ είναι αρκετά υψηλότεροι αυτών του παλιού διπλού πυθμένα ενώ ακόμα υψηλότεροι θα είναι οι στόχοι του νέου αντίστοιχου που ενεργοποιείται με πειστική υπέρβαση του υψηλού του 2023 στα 7,38 ευρώ. Στα θετικά είναι η διάσπαση της της άνω γραμμής του μεσομακροπρόθεσμου τριγώνου που θέτει εφόσον επιβεβαιωθεί ακόμα υψηλότερους στόχους με τους οποίους θα ασχοληθούμε αν πιαστούν οι προηγούμενοι για να μην παίρνουν και πολύ αέρα τα μυαλά μας.

Τέλος παραβίαση των τελευταίων τοπικών υψηλών είχαμε και στο ημερήσιο της ΠΡΟΦ μετά από πολύ καιρό οπότε όσο οι τιμές κρατιούνται πάνω από το τελευταίο τοπικό χαμηλό στα 3,96 θα ισχύει ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης.

Η τάση είναι ακόμα καθοδική στο εβδομαδιαίο αφού οι τιμές διόρθωσαν ως το 61.8% της κίνησης από τα χαμηλά του Μαρτίου αλλά είναι θετικό ότι άντεξε η στήριξη της S1. Η ανοδική διάσπαση της R θα είναι μια καλή επιβεβαίωση της αλλαγής τάσης του ημερήσιου και θα επιτρέψει σκέψεις για παραβίαση έστω και του τελευταίου εβδομαδιαίου high fractal στα 4,52 ευρώ.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *