ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Η ώρα της διόρθωσης;

Η ανέμελη πορεία προς τις 1375 μονάδες, το στόχο του αν. ΩΚΩ διεκόπη απότομα χθες με γενικευμένη επίθεση στον πυλώνα που τράβηξε την αγορά ψηλά. Τις τράπεζες και τη ΔΕΗ δηλαδή.

Οι τιμές από τα υπεραγορασμένα επίπεδα κατευθύνονται πλέον προς την μπλε ανοδική γραμμή τάσης που στο καλό σενάριο θα γίνει στήριξη. Στο 60λ του δείκτη βλέπουμε ενεργοποιημένο ένα μικρό σχηματισμό διπλής κορυφής με στόχο λίγο κάτω από τις 1325 μονάδες, κοντά στην ανοδική γραμμή δηλαδή αλλά μακάρι να σταματήσει εκεί η βουτιά που ξεκίνησε ορεξάτα.

Στο πινακάκι μας είχαμε και μίνι εισβολή του κόκκινου στο ημερήσιο , με κοκκίνισμα των ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ΜΟΤΟ που παραβίασαν τις οριζόντιες στηρίξεις τους . Σε κάποιους τίτλους όπως π.χ η ΔΕΗ η οριζόντια στήριξη ανέβηκε πλησιέστερα στις τρέχουσες τιμές.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *