ALPHA BANK: Ενώπιον αντίστασης

Σε ανοδική τάση παραμένουν οι τιμές αλλά η αδυναμία να περάσουν πάνω από την γραμμή λαιμού του ανάστροφου ΩΚΩ δημιούργησαν "υποψίες" ότι έχει σχηματιστεί ένα σχηματισμός διπλής κορυφής που ενεργοποιείται κάτω από τα 1,48 ευρώ. Το τελευταίο ανοδικό gap κλείνει στα 1,495 ευρώ. Στα 1,3665 έχουμε την οριζόντια στήριξη στο ημερήσιο ενώ στα 1,27 κλείνει το χάσμα της UNICREDIT.

Στα 1,5835 έχει σχηματιστεί το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals οπότε έχουμε εκεί σημαντική οριζόντια μεσοπρόθεσμη αντίσταση εκτός από τη γραμμή λαιμού και η ανοδική της διάσπαση είναι απαραίτητη για να επιβεβαιωθεί ότι και η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική.

Στο μηνιαίο η τάση είναι πάντα ανοδική όπως προκύπτει από τα διαδοχικά υψηλότερα high και low fractals μετά τα περυσινά χαμηλά και βέβαια η παραβίαση και του τελευταίου high fractal θα την κάνει ακόμα πιο ανοδική.

Υπενθυμίζεται ότι η ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας του ημερήσιου δίνει στόχους πάνω από τα 1,80 ευρώ.

ΔEITE AKOMH

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΤΡ (ΝΕΚ)

ΠΕΡΦ

ΕΣΥΜΒ

ΓΔ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *