ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ανοδικές διασπάσεις – ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΕΧΑΕ, ΦΟΥΡΛΗΣ

Συνεχίζουμε με μια ματιά σε 4 τίτλους οι τιμές των οποίων βρίσκονται βαθιά στο κόκκινο τουλάχιστο στο εβδομαδιαίο αλλά κάνουν μια πρώτη προσπάθεια να αλλάξουν την βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα τους:

ΒΙΟ

Ένδειξη αλλαγής της τάσης στις τιμές με δειλά βήματα πάνω από τα τελευταία τοπικά υψηλά και ανοδική διάσπαση του τριγώνου για δεύτερη συνεδρίαση επιτρέπει ελπίδες για άνοδο μεγαλύτερη του 10% από τα τρέχοντα επίπεδα. Επόμενο σημείο ενδιαφέροντος ο εβδομαδιαίος 20ρης (ΕΚΜΟ 20) που έχει διασπαστεί πτωτικά πριν από 2 μήνες όταν η τάση έγινε καθοδική στο εβδομαδιαίο.

ΜΟΤΟ

Ενεργοποίηση σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π) είχαμε χθες, 9 συνεδριάσεις μετά την αρχική ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης που ανέμενε επιβεβαίωση. Ο στόχος βρίσκεται λίγο περισσότερο από 10% υψηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο.

Στο εβδομαδιαίο η τάση είναι πτωτική από τον Σεπτέμβριο αλλά με ένα καλό κλείσιμο σήμερα μπορεί να επανέλθει πάνω από τον ΕΚΜΟ 20 στα 3,00 ευρώ. Ο στόχος του ΩΚΩ δεν πιάστηκε πλήρως αφού η γραμμή μακροπρόθεσμης τάσης κράτησε καλά όπως βλέπουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν. Οι τιμές διόρθωσαν όλη της άνοδο από τα χαμηλά του 2020 περισσότερο από 40% κι ο RSI έχει αποφορτιστεί για τα καλά

ΠΛΑΘ

Διάσπαση τριγώνου κι εδώ με στόχο λίγο πάνω από 15% υψηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο. H μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει καθοδική και πάμε για 11η εβδομάδα κάτω από τον ΕΚΜΟ 2Ο αλλά οι τιμές δείχνουν να έχουν βρει τον πάτο από το 2022. Η ανοδική διάσπαση της R είναι η ελάχιστη προϋπόθεση για να μιλάμε για πιθανή αλλαγή της τάσης μεσοπρόθεσμα.

Στο μηνιαίο η τάση έχει γίνει ανοδική με την υπέρβαση 2 μηνιαίων high fractals και δεν αλλάζει όσο βλέπουμε υψηλότερα τοπικά χαμηλά (low fractals).

ΕΛΛ

Πρώτο δειλό βήμα μετά την απίστευτη βουτιά των τιμών τον Οκτώβριο και την συσσώρευση στον πάτο επί ένα μήνα αποτελεί η χθεσινή διάσπαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών που είναι η πρώτη (ασθενής έστω) ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης. Η μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη τάση έχουν γίνει πτωτικές με τις τιμές να έχουν πιάσει το στόχο της διπλής κορυφής (Δ.Κ) και το 70% περίπου της διαδρομής προς το στόχο του μεγάλου τριγώνου πριν σταματήσουν στην βαθιά υπερπωλημένη ζώνη τιμών του εβδομαδιαίου RSI.

Ο διπλός πυθμένας στα 11,90 που βλέπουμε στο μηνιαίο είναι η επόμενη στήριξη αν επιδεινωθεί το κλίμα.

 

ΔEITE AKOMH

ΕΛΧΑ

ACAG

EXAEΦΡΛΚ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΙΝΤΚΑ Επίτευξη στόχου

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *