HELLENIC ENERGY: Ενεργοποίηση ανοδικού σχηματισμού

Μετά την επίτευξη του στόχου της διπλής κορυφής του καλοκαιριού, οι τιμές αντέδρασαν τον Οκτώβριο από την υπερπωλημένη ζώνη λίγο χαμηλότερα από την ισότητα και έχουν δώσει σαφή ένδειξη αλλαγής της τάσης στο ημερήσιο που επιβεβαιώθηκε προχθές με την ενεργοποίηση του ανάστροφου ΩΚΩ ο μέγιστος στόχος του οποίου φθάνει στα 8,75 ευρώ.

Η τάση στο εβδομαδιαίο  παραμένει τυπικά καθοδική μέχρι να δούμε τουλάχιστον ανοδική διάσπαση της κόκκινης κατερχόμενης γραμμής τάσης Ρ και του πρώτου στόχου του ΩΚΩ και βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με αντίστοιχη βελτίωση της τεχνικής εικόνας της αγοράς γενικότερα. Οι τιμές πάντως βρίσκονται και πάλι πάνω από τον κινητό των 20 εβδομάδων μετά τη βελτίωση στο ημερήσιο. Μετά την πρώτη αντίδραση παρέμειναν πέριξ του στόχου της ΔΚ για 4 εβδομάδες πριν την σημαντική αντίδραση της προπερασμένης εβδομάδας.

Στη μεγαλύτερη εικόνα η τάση παραμένει ανοδική με τις τιμές να επιστρέφουν πάνω από την Σ1 που είχε διασπαστεί καθοδικά αλλά και από τον κινητό των 12 μηνών μετά από δυο μηνιαία κλεισίματα χαμηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΤΟΝ

ΓΔ

ΙΝΚΑΤ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *