ΟΤΕ: Πρώτο βήμα – ΔΕΗ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. ΕΧΑΕ

Υπέρβαση της οριζόντιας αντίστασης που ήταν και προσωρινή ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π) που έχει στόχο τα 14,71 ευρώ. Οι ΩΚΩ είναι απενεργοποιημένοι.

Το επόμενο μεγάλο εμπόδιο βρίσκεται στα 15,81 ευρώ κι η υπέρβασή του τα αλλάζει όλα αφού εκεί θα έχουμε σαφή ένδειξη αλλαγής της τάσης σε όλα τα χρονοπαράθυρα. Ο προηγούμενος πυθμένας έγινε σε πολύ σημαντικό επίπεδο τεχνικά και δεν ήταν λογικό να διασπαστεί σε φυσιολογικές συνθήκες οπότε μπορούμε να σκεφτόμαστε κι ένα σενάριο για μεγαλύτερο Δ.Π ο οποίος θα έχει στόχους σαν τους γνωστούς μακροπρόθεσμους στην περιοχή των 20 ευρώ. Η θετική απόκλιση του μηνιαίου RSI που δεν ακολούθησε το χαμηλότερο κλείσιμο του Οκτωβρίου μάλλον σηματοδοτεί το τέλος της διόρθωσης πριν οι τιμές αγγίξουν τις μακροπρόθεσμες ανοδικές γραμμές τάσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ

ΤΕΝΕΡΓ

ΓΔ, ΒΙΟ, ΔΕΗ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΥΡΩΒ , ΕΛΛ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΧΑΕ Μηνιαία ανασκόπηση

ΕΥΔΑΠ

ΜΟΗ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *