ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΔΕΗ, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙΤΑΝ, ΕΧΑΕ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Πέντε συνεχόμενα χαμηλότερα τοπικά υψηλά (high fractals) έχουν σχηματίσει οι τιμές του δείκτη από το τέλος του Αυγούστου κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να ανατραπεί για να αυξηθούν οι πιθανότητες να αρχίσει να αλλάζει η τεχνική εικόνα. Πιο πριν απαιτείται ημερήσιο κλείσιμο πάνω από τον εκθετικό κινητό των 20 συνεδριάσεων (ΕΚΜΟ 20), το πρώτο από την 31 Αυγούστου, Η τάση στο ημερήσιο παραμένει χωρίς ένδειξη αλλαγής μέχρι να δούμε υπέρβαση των δυο τελευταίων από αυτά τα τοπικά υψηλά.

Η μετοχή που κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει και τους δείκτες είναι η ΜΥΤΙΛ που χθες υπερέβη την δική της οριζόντια αντίσταση έστω και χωρίς να διατηρηθεί υψηλότερα και στο κλείσιμο κι είναι η τρίτη μετοχή του δείκτη που επανέρχεται στο μπλε.

Ο σχηματισμός διπλής κορυφής είναι βέβαια απενεργοποιημένος αφού οι τιμές έκαναν σημαντικό γύρισμα ελάχιστα πριν τον στόχο του κι αφού όπως θα δούμε στο μηνιαίο διάγραμμα σχεδόν άγγιξαν τους ΕΚΜΟ 12 (Μe12) και ΕΚΜΟ 6Χ (MeL 6) που συχνά αναφέρονται σαν το πρώτο ALERT για την μεσομακροπρόθεσμη τάση. Απόλυτα φυσιολογική αντίδραση αφού η ΜΥΤΙΛ παραμένει μια από τις πέντε μετοχές του FTSE L.C στην οποία δεν  έχει αλλάξει η μεσοπρόθεσμη τάση και μάλιστα επέστρεψε πάνω και από τον εβδομαδιαίο ΕΚΜΟ 20 στο κλείσιμο της Παρασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡΔΕΗ Το καλό σενάριο

ΙΝΤΚΑΕΧΑΕΤΙΤΑΝ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *