ΟΤΕ: Κοντά σε σημαντικές στηρίξεις

Σε συνέχεια της ανάλυσης του φίλου Διόφαντου στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης εξετάζουμε ένα σενάριο δυσμενές για τους long που δεν είναι άλλο από την ενεργοποίηση ενός πιθανού ΩΚΩ στη χθεσινή συνεδρίαση του οποίου έστω κι ο 1ος στόχος να πιαστεί θα έχει διασπαστεί το χαμηλό έτους και θα έχει ενεργοποιηθεί ένας μεγαλύτερος πτωτικός σχηματισμός, αυτός της διπλής κορυφής που θα δούμε στο εβδομαδιαίο. Η θετική απόκλιση που υφίσταται στο ημερήσιο ωστόσο, είναι πιθανό να ανακόψει την ορμή που έχει πάρει αυτό πτωτικό σκέλος και να αποφευχθεί η διάσπαση των 12,57 ευρώ.

Η τάση είναι καθοδική σε όλα τα time frames αλλά οι τιμές προσεγγίζουν σημαντικές στηρίξεις πέραν αυτής των 12,57 που είναι και μηνιαίο low fractal, οι οποίες εκτιμάται ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να διασπαστούν, όπως οι ανερχόμενες γραμμές τάσης S και Σ που βλέπουμε στο μηνιαίο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ Ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης

ΔΕΗ, ΔΤΡ, ΓΔ (ΤΕΟ)

ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΤΕΑΛΦΑTITANΓΔ ΓΔ πρωτεύον & δευτερεύον σενάριο (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΚΤΕΡ

ΑΡΑΙΓ

ΕΛΧΑ (KINGMOB)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *