ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, HELLENIC ENERGY, ΓΔ, DAX, LAMDA DEVELOPMENT, EUROBANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΟΤΕ. ΕΕΕ

Ζόρικη εβδομάδα με το καλό της φινάλε να μην αρκεί για να απενεργοποιήσει τον σχηματισμό διπλής κορυφής με την αντίδραση να έρχεται από τη στιγμή που οι τιμές έφθασαν στην υποτιθέμενη ισότητα αλλά και το κινητό των 20 εβδομάδων λίγο πριν παραβιαστεί η οριζόντια στήριξη στο εβδομαδιαίο.

Στο εβδομαδιαίο έχουν σημειωθεί δυο σενάρια αλλά όλα αυτά έχουν μόνο φιλολογική αξία αφού δεν ξέρουμε πότε θα κτυπήσει η επόμενη στραβή είτε είναι η πανδημία είτε κανένας πόλεμος είτε τα Τέμπη είτε οι πλημύρες είτε τα χίλια κακά της μοίρας μας αν σκεφτούμε τι έχουμε περάσει μερικά χρόνια τώρα από αυτά που δεν προβλέπονται.

Μπορεί οι διασπάσεις των τριγώνων να θέτουν στόχους από υψηλότερα ως πολύ υψηλότερα του υψηλού του 2014 αλλά δεν μας λένε και πότε θα φθάσουμε σε αυτούς τους στόχους που είναι μακροπρόθεσμοι όπως και οι σχηματισμοί που διασπάστηκαν. Στο μηνιαίο με την πιο κοντινή εικόνα που ακολουθεί έχουν σημειωθεί κάποιες σκέψεις και λεπτομέρειες που προσωπικά με κρατούν μπερδεμένο για την άμεση συνέχεια τουλάχιστον σε συνάρτηση με τα καλά νέα της αναμενόμενης έτσι κι αλλιώς αναβάθμισης και βέβαια τα κακά νέα με την συμφορά που βρήκε τη Θεσσαλία και τις άγνωστες ακόμα ως προς το πόσο μεγάλες θα είναι επιπτώσεις της στην οικονομία.

Το πότε πρέπει να μετράμε σαν αρχή αυτού του τελευταίου ανοδικού, τον Ιούλιο δηλαδή ή το Φθινόπωρο είναι ασαφές αν δούμε πότε έκαναν το τότε χαμηλό τους οι κυριότεροι δείκτες της αγοράς αν κι είναι γνωστό ότι στους δείκτες κουμάντο κάνουν οι τράπεζες κυρίως.

Οι επιπτώσεις της πτωτικής εβδομάδας που έφερε τις τιμές να διασπούν τα χαμηλά των δυο προηγούμενων μηνών, πράγμα που είχε να συμβεί από τον Ιούλιο του 2022 είχε την επίπτωσή της στο επικαιροποιημένο πινακάκι με την επιδείνωση της συνολικής εικόνας σε μεγαλύτερη και μικρότερη κεφαλαιοποίηση.Στα ΕΛΠΕ είχαμε επίσης επιδείνωση της εικόνας με την ενεργοποίησης του μικρότερου από τους σχηματισμούς διπλής κορυφής στο επίπεδο του πρώτου στόχου του διπλού πάτου που είναι ξανά απενεργοποιημένος.

Η τάση στο ημερήσιο έχει γίνει καθοδική κι αν ενεργοποιηθεί κι ο μεγαλύτερος σχηματισμός, όπως έγινε ενδοσυνεδριακά την Παρασκευή, μπορεί να δούμε σημαντικές εκπτώσεις, κάτω και από την οριζόντια στήριξη του εβδομαδιαίου στα 7,08 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX, ΓΔ (GOLDFISH)

ΟΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΛΑΜΔΑ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΛΑΜΔΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *