ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μηνιαία ανασκόπηση – ΕΤΕ, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK, COCA COLA 3E, ΕΧΑΕ

Επί τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις οι τιμές διέσπασαν το υψηλότερο των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών, αυτό της 7/8 χωρίς να καταφέρουν να το κατακτήσουν αφού και τις τρεις γύρισαν κι έκλεισαν χαμηλότερα χωρίς ως τώρα να το επιβεβαιώσουν ως ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε ανοδική. Έτσι διατηρώ επιφυλάξεις σχετικά μέχρι να δούμε κλείσιμο υψηλότερα των  3213,53 μονάδων και για δεύτερη φορά άνω του 62% διόρθωσης της πτώσης του Αυγούστου που ως τώρα έγινε σε τρία κύματα, πιθανόν wxy και δύσκολα θα στοιχημάτιζα ότι είδαμε το τέλος της διόρθωσης στις 3052,68 μονάδες. Τα δυο ανοδικά χάσματα της τελευταίας ανόδου παραμένουν ανοιχτά όπως βλέπουμε στο διάγραμμα κι αν κλείσουν μπορεί να προκύψει σενάριο κατασκευής του δεξιού ώμου ενός πιθανού ανάστροφου ΩΚΩ.

Αν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας δεν κάνει χαμηλό χαμηλότερα των 3052,69 μονάδων τότε θα έχουμε το σχηματισμό ενός νέου εβδομαδιαίου low fractal στο χαμηλό της 14/8 οπότε η οριζόντια στήριξη με όρους fractals ανεβαίνει στο χαμηλό της 27/6 στις 2960,48 μονάδες, χαμηλότερα του εκθετικού κινητού των 20 εβδομάδων (μεσαία ΒΒ) που δεν προσεγγίστηκε. Η μπλε ανερχόμενη θα έχει "κρατήσει" παρά την προσωρινή διάσπασή της στα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας.

Το κλείσιμο του μήνα ήταν το τρίτο αρνητικό το τελευταίο 12μηνο ακριβώς πάνω στον πρώτο στόχο του μεγάλου διπλού πυθμένα και το 61,8% fibo διόρθωσης όλης της πτώσης από τα ψηλά του 2014 με τον μηνιαίο RSI να παραμένει στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΑΛΦΑ , , ΕΤΕ , ΕΧΑΕ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ

ΕΤΕ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *