Σημειώσεις για ΓΔ, ΔΤΡ, COCA COLA ΕΕΕ, ΟΤΕ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Η κίνηση από τα χαμηλά του του Μάρτη είναι πιθανό, με βάση τις αποκλίσεις του RSI που δεν ακολούθησε σε νέα υψηλά την αντίστοιχη κίνηση των τιμών, να ολοκληρώθηκε. Μια επιβεβαίωση αυτής της κορύφωσης θα είναι η επιστροφή στα χαμηλά της Τετάρτης και η διάσπασή τους που θα ήταν μια ακόμη ένδειξη για αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης οπότε η δοκιμασία κάποιων από τα επίπεδα fibo διόρθωσης στο διάγραμμα από τις τιμές είναι πιθανή..

Τα ίδια ισχύουν και για τον ΔΤΡ με τη διαφορά ότι εκεί είχαν σχηματιστεί ψηλότερα δυο τοπικά χαμηλά σε αντίθεση με τους άλλους δείκτες (ΓΔ, FTSE, FTSEM, ΣΑΓΔ) όπου είχε σχηματιστεί μόνο ένα. Η σαφής διάσπαση αυτών των χαμηλών ήταν η πρώτη ένδειξη αλλαγής των διαθέσεων στην αγορά και η διάσπαση του χαμηλού της Τετάρτης θα είναι απλά μια επιβεβαίωση.

Βαρίδι για τους δείκτες η ΕΕΕ στην οποία ή αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης επιβεβαιώθηκε με την ενεργοποίηση του ΩΚΩ που μπορεί να φέρει τις τιμές λίγο πάνω από τα 25 ευρώ.

Ο ΟΤΕ ακροβατεί πάνω στην ανοδική γραμμή τάσης που αν τελικά κρατήσει θα επαναφέρει τα σενάρια ότι σχηματίζεται ο δεξιός ώμος του γνωστού ανάστροφου ΩΚΩ. Πολύ ενθαρρυντική θα ήταν η υπέρβαση των 14,91 ευρώ που θα ήταν ένδειξη επιστροφής της βραχυπρόθεσμης τάσης στα μπλε.

Η ΤΕΝΕΡΓ είναι η μόνη που βρίσκεται στα κόκκινα και στο εβδομαδιαίο έχοντας ενεργοποιήσει την γνωστή διπλή κορυφή αλλά έχει φθάσει σε σημαντική γραμμή τάσης / στήριξης και ο RSI της εμφανίζει κρυφή θετική απόκλιση στο εβδομαδιαίο και  φανερή στο ημερήσιο που μπορεί να σημαίνουν ότι πρέπει να αναμένεται μια αντίδραση μετά την εξισορρόπηση στα χαμηλά την εβδομάδα που πέρασε.

Πιθανότητα να έχουμε διπλό πυθμένα στα ψηλά διακρίνεται στις τιμές της ΕΛΧΑ η οριζόντια στήριξη των οποίων έχει ανέβει στα 2,30 ευρώ. Ο RSI έχει αποφορτιστεί και στο εβδομαδιαίο οι τιμές έχουν πιάσει μόνο τον πρώτο στόχο του γνωστού ανάστροφου ΩΚΩ με τον δεύτερο να είναι λίγο πάνω από τα 2,50 ευρώ και να συμπίπτει σχεδόν με το 161,8% του πρώτου ανοδικού σκέλους από τα περυσινά χαμηλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ

ΓΔ, SP500 (Goldfish)

SP500 (NEK)

ΔΕΗ Ημ.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *