ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Σκέψεις Αυγουστιάτικου πρωινού – ALOUMYL, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ, PERFORMANCE: Οι σημειώσεις του ΣΚ

Η άνοδος από τα ιστορικά χαμηλά της πανδημίας βρίσκεται στο τρίτο σκέλος της με τις τιμές να έχουν μπει ήδη από τα υψηλά του 2022 μέσα στο τεράστιο κερί του Δεκεμβρίου του 2015 πριν το τελικό χτύπημα της τελευταίας ΑΜΚ, και 3 μήνες τώρα δοκιμάζουν τα επίπεδα λίγο πάνω από τα 6,00 ευρώ όπου το τρέχον σκέλος έφθασε στην ισότητα με το προηγούμενο. Αν πράγματι βρισκόμαστε σε μεγάλο κύμα ΙΙΙ τότε οι τιμές θα μπορούσαν να φθάσουν και το 161,8% του πρώτου κύματος, δηλαδή στην περιοχή των 8,00 ευρώ.

Η κίνηση στο εβδομαδιαίο δείχνει να μην έχει ολοκληρωθεί.

Στο χαμηλό της Τετάρτης οι τιμές αρνήθηκαν να διασπάσουν την ανερχόμενη γραμμή τάσης και το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals στα 5,986 ευρώ και να έχουμε μια πρώτη ένδειξη αλλαγής της τάσης σε καθοδική με όρους fractals τουλάχιστον.

Το χαμηλό της Τετάρτης αναμένεται να είναι το νέο low fractal και η νέα οριζόντια στήριξη από Δευτέρα. Αν μάλιστα τα σενάρια ευρύτερης διόρθωσης δεν επαληθευτούν δεν αποκλείεται να προκύψει και σενάριο μίνι διπλού πυθμένα στα ψηλά το οποίο θα επαληθευτεί με κλείσιμο πάνω από τα 6,514 και νέο υψηλό 8,5(+) ετών.

ΔΕITE AKOMH

ΞΥΛΚ

ΑΛΜΥ

ΠΕΡΦ

ΠΕΤΡΟ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *