ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, DJIA, SP500, NASDAQ, DAX, ΜΟΗ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΧΑΕ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Σημειώσεις στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα

Μια συνεδρίαση πριν το κλείσιμο του Ιουλίου κι έχουμε δεδομένη την υπέρβαση του 1ου στόχου του μεγάλου διπλού πυθμένα (Δ.Π) και του 61,8% fibo επιπέδου διόρθωσης όλης της πτώσης από τα ψηλά του 2014, που είναι ακόμα μακριά αφού είναι ενισχυμένο το ειδικό βάρος των τραπεζών (που έχουν τραβήξει τόσα και τόσα όλα αυτά τα χρόνια και το 2014 δεν είχαν ακόμα ανακεφαλαιωθεί) στον δείκτη και τον κρατάνε πιο πίσω. Στο μηνιαίο διάγραμμα έχουν σημειωθεί για μια ακόμα φορά και κάποια κυματικά σενάρια στην απόπειρα να βρούμε στόχους πέραν αυτών του Δ.Π μέσω των extensions των υποτιθέμενων προηγηθέντων κυμάτων.

Η τάση βέβαια είναι φουλ ανοδική παντού με νέα υψηλά 8,5 ετών κι αυτή την εβδομάδα και βέβαια στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί με κυματικά σενάρια επίσης.

Στο ημερήσιο είχαμε τις συνήθεις τελευταία αποκλίσεις αλλά οι τιμές απέχουν πολύ από το να διαταραχθεί η ανοδική εικόνα. Τα ανοδικά gaps από τα χαμηλά του Μάρτη παραμένουν 11 με τα 6 από αυτά μετά τις 22/5.

Το κλίμα έξω παραμένει καλό αν κρίνουμε από τους τους δείκτες που επηρεάζουν περισσότερο τις παγκόσμιες αγορές και βέβαια τη δική μας και παραμένουν σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα.

Ακολουθούν κάποιες σημειώσεις για επιμέρους τίτλους για τους οποίους δεν έχει γίνει ανάρτηση το τελευταίο διάστημα.

ΜΟΗ

Έχει δημιουργηθεί πιθανός σχηματισμός σημαίας στις τιμές που συνήθως είναι σχηματισμός συνέχισης της προϋπάρχουσας κίνησης. Η επιλογή σχηματισμού προς ενεργοποίηση πιθανόν να κρίνει τη συνέχεια μεσοβραχυπρόθεσμα. Η κύρια τάση είναι σαφώς ανοδική.

ΕΛΧΑ

Σε διόρθωση μετά την επίτευξη του στόχου του μίνι Δ.Π που παραμένει η οριζόντια στήριξη βραχυπρόθεσμα, αλλά εκκρεμεί ο μέγιστος στόχος του ανάστροφου ΩΚΩ που έχουμε δει και σε προηγούμενες αναρτήσεις ...

...κι αν οι κυματικές εκτιμήσεις στη μεγάλη εικόνα μετά την απορρόφηση της ΕΛΒΑΛ από τη ΧΑΛΚΟΡ είναι σωστές τότε δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα μεσομακροπρόθεσμα, όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα.

ΕΧΑΕ

Μια ανάσα από τον μέγιστο στόχο της διάσπασης του τριγώνου ΡΣ έφθασαν την προηγούμενη εβδομάδα οι τιμές πριν διορθώσουν αλλά κι εδώ υπάρχει κυματικό σενάριο που "δείχνει" αρκετά ψηλότερα από αυτόν τον στόχο.

Αν η διόρθωση δώσει τιμές κάτω από τα 5,73 όπου έχουμε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά στο ημερήσιο τότε η διόρθωση μπορεί να πάει και βαθύτερα.

ΦΡΛΚ

Ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα με τις τιμές να φθάνουν στον 1ο στόχο του μικρού και του μεγάλου σχηματισμού αναστροφής μετά την εμφαντική αντίδραση στην παράλληλη της Ζ και την αλλαγή τάσης και στο μηνιαίο. Στα 4,61 ευρώ η βραχυπρόθεσμη οριζόντια στήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ Μ. Αναζητώντας νέους στόχους

FTSE (MAK)

ΛΑΜΔΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

3E (GOLDFISH) - (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ, GREK, DJIA, NASDAQ, (GOLDFISH)

ΑΒΑΞ Μ. CUP & HANDLE

RUSSELL 2000

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *