ΕΤΕ, EUROBANK, ΔΤΡ, FTSE L.C: Υπερβάσεις

Με υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά στην  ΕΥΡΩΒ και όλων των τοπικών υψηλών με νέο υψηλό 7,5 ετών στην ΕΤΕ είχαμε ένδειξη αναστροφής της ημερήσιας τάσης σε ανοδική με ακύρωση των πρόσφατων διπλών κορυφών αφού ξεπεράστηκαν τα υψηλά τους.

Ημέρα (και) τραπεζών λοιπόν με την ΠΕΙΡ να κάνει επίσης νέα υψηλά και με τον δείκτη τους σε νέα υψηλά πενταετίας πλέον να διασπά το υψηλό του 2018 και να ενεργοποιεί τον σχηματισμό του διπλού πυθμένα στο ημερήσιο. Η διάσπαση του πράσινου συμμετρικού τριγώνου έχει στόχο στις 1378 μονάδες, που υπερβαίνει όλα τα τοπικά μηνιαία υψηλά από την αρχή του 2016.

Κατά συνέπεια είχαμε και τον FTSE L.C σε νέα υψηλά να πιάνει τον πρώτο στόχο του μεγάλου μακροπρόθεσμου σχηματισμού ανοδικής αναστροφής

Στο ημερήσιο  θυμίζουμε ότι είναι ενεργοποιημένος μικρότερος αντίστοιχος σχηματισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΣΚΟ

ΟΤΕ

ΓΕΒΚΑ

ΕΕΕ

ΔΡΟΜΕΑΣ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *