ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, LAMDA DEVELOPMENT: Ανασκόπηση εβδομάδας – Το Ενημερωτικό της Vital Finance

Επικαιροποίηση στο πινακάκι μας με 9 από τις 25 μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης να βρίσκονται στο κόκκινο που σιγά σιγά αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία στη στήλη της ημερήσιας τάσης γενικώς, αν και το μπλε ακόμα υπερισχύει καθαρά 42 στα 55. Η κύρια τάση στο εβδομαδιαίο είναι στο απόλυτο μπλε αφού και η ΕΛΛ τελευταία παραβίασε τις δικές της αντιστάσεις όπως λίγο νωρίτερα ο ΟΤΕ που μετά την επίτευξη του στόχου του άλλαξε πάλι χρώμα στο ημερήσιο. Ο Γ.Δ εξακολουθεί να διαφοροποιείται θετικά προς το παρόν από τους ξένους μεγάλους δείκτες τόσο τους ευρωπαϊκούς που βλέπουμε παρακάτω όσο και τους αμερικάνικους πλην του NASDAQ.

Στο ημερήσιο η στήριξη εξακολουθεί να βρίσκεται στο χαμηλό της 27 Ιουνίου που προς το παρόν δεν απειλείται παρά την αρνητική απόκλιση.

Οι σημαντικοί δείκτες πλην ΔΤΡ που έχει και την πιο ευδιάκριτη αρνητική απόκλιση έκαναν υψηλότερα υψηλά και αυτή την εβδομάδα όπως κι ο ΓΔ και ο FTSE L.C.

Ας δούμε και λίγα σχόλια στα διαγράμματα επιμέρους μετοχών:

Στην ΤΕΝΕΡΓ έχουμε αλλαγή τάσης που επιβεβαιώνεται προς το παρόν με έμφαση. Επόμενη στήριξη στα 18,88 ευρώ. Η κυριότερη στήριξη βρίσκεται στα 17,89 όπου κι ο πιθανός στόχος της πτωτικής διάσπασης που βλέπουμε στα διαγράμματα.

Στη ΜΥΤΙΛ μπορεί να μην έχει αλλάξει ακόμα το χρώμα αλλά προχθές είχαμε ενεργοποίηση μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής όπως είδαμε και στο πινακάκι. Κάτω από τα 30,26 θα δοθεί ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης. Ο στόχος είναι λίγο χαμηλότερα.

Στη ΛΑΜΔΑ είχαμε αυτή την εβδομάδα επίτευξη του πρώτου στόχου του πρόσφατου σχηματισμού ανοδικής αναστροφής κι αν πιαστεί κι επόμενος θα έχουμε διάσπαση της μακροπρόθεσμης καθοδικής γραμμής τάσης οπότε οι στόχοι θα αναπροσαρμοστούν ψηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, DAX, SP500, DJIA

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *