Σχόλια για τη συνεδρίαση της 29 και 30/6/23

Σημαντική η αντίδραση μετά τα χαμηλό της μετεκλογικής εξαέρωσης(;) που δημιούργησε σε πολλούς δείκτες και μετοχές ένα νέο τοπικό χαμηλό, που μάλιστα είναι και το χαμηλότερο των δυο τελευταίων και κατά συνέπεια το βραχυπρόθεσμο stop long όπως θα δούμε και στα διαγράμματα που ακολουθούν.

H αντίδραση ήταν αρκετή σε κάποιους τίτλους όπως η ΔΕΗ, η ΕΝΤΕΡ, η ΠΕΡΦ ώστε να αναιρεθούν  άμεσα οι ενδείξεις αλλαγής τάσης που προηγήθηκαν και να επιστρέψουν στο μπλε. Σε αρκετούς τίτλους, από τους 55 που έχουμε πλέον στο πινακάκι, άλλαξαν επίσης τα επίπεδα στήριξης .

Στην ΤΕΝΕΡΓ έχουμε πιθανό διπλό πάτο στα 20,20 ευρώ όπου σχηματίστηκε και το τελευταίο τοπικό χαμηλό.

ΕΤΕ, και ΕΥΡΩΒ έχουν απενεργοποιήσει τις διπλές κορυφές τους και λίγο ψηλότερα επανέρχονται στο μπλε. Εντυπωσιακά τα ανοδικά χάσματα όπως και στις ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡ και τον ΔΤΡ.

Ας κλείσουμε με μια ματιά στον ΣΑΓΔ που δεν καταλαβαίνει από αποκοπές που δεν ήταν και λίγες αυτή την εβδομάδα και έφθασε πρώτος και καλύτερος σε νέα υψηλά από τον Φεβρουάριο του 2011! Και εδώ το στοπ για τους πολύ βιαστικούς βρίσκεται στο χαμηλό της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *