ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ALPHA BANK, ETE, EURΟBANK, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Στην αφετηρία της νέας τετραετίας

Επιβεβαίωση του αποτελέσματος  των εκλογών του Μαίου και της αυτοδυναμίας της Ν.Δ για την επόμενη τετραετία χωρίς αρνητικές εκπλήξεις που να δικαιολογούν μια σοβαρή διόρθωση της αγοράς. Ο ΔΤΡ βρίσκεται ήδη σε ήπια διόρθωση μετά τις αρνητικές αποκλίσεις που δεν είναι σαφές αν πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένη. Οι μεσοπρόθεσμοι στόχοι πάντως είναι σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα.

Στο ημερήσιο είναι ενδεχόμενο να έχουμε και κρυφές αποκλίσεις αφού οι τιμές δεν έχουν κάνει χαμηλότερα χαμηλά όπως ο RSI αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κλείσει κάποια από τα κοντινά gaps

Στην ΑΛΦΑ  δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε συνέχιση της διόρθωσης αν και υπάρχουν μεσοπρόθεσμοι στόχοι σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα, αφού θα μπορούσαν να κλείσουν τα δυο πλησιέστερα gaps χωρίς η διόρθωση να ξεφύγει από τα φυσιολογικά όρια ενός εσωτερικού κύματος iv όπως βλέπουμε στο ημερήσιο.

Η κύρια τάση παραμένει ανοδική παντού και το επικαιροποιημένο πινακάκι δίνει μια εικόνα κάποιων σημαντικών παραμέτρων στην αφετηρία της νέας τετραετίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (Goldfish)

ΕΤΕ Δ.Κ

ΕΥΡΩΒ Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *