Προεκλογικές σημειώσεις για Γενικό Δείκτη, Τράπεζες, ΕΧΑΕ, ΑΒΑΞ, IDEAL, ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ενδείξεις κορύφωσης με αποκλίσεις επεφύλαξε ως τώρα αυτή η εβδομάδα χωρίς πάντως ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης με βάση τα fractals αφού η στήριξη του ΓΔ βρίσκεται στις 1209,05 μονάδες.Μια συνεδρίαση έμεινε πριν τις εκλογές και δεν βλέπω τι θετικό μπορεί να προκύψει που να μην έχει ακόμα τιμολογηθεί από την αγορά μετά τις εκλογές της 21/5/23 κι ως εκ τούτου είναι αρκετά πιθανό να μας απασχολήσουν οι στηρίξεις κοντά στις οποίες βρίσκονται όλο και περισσότερες μετοχές που έχουν σημειωθεί με κίτρινο χρώμα στο πινακάκι. Οι μετοχές των οποίων οι τιμές έχουν παραβιάσει έστω και οριακά το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους έχουν φθάσει τις 5.

Στις ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ που προστέθηκαν χθες η παραβίαση ήταν πολύ οριακή και προσωρινή αφού έκλεισαν πάνω από τις στηρίξεις που παραβίασαν για λίγο. Η εικόνα τους πάντως δεν είναι ανοδική εδώ και αρκετές συνεδριάσεις και θα πρέπει να δούμε παραβίαση των πρόσφατων τοπικών υψηλών τους για να ξαναμιλήσουμε για ανοδική τάση. Η εικόνα δεν είναι πολύ καλύτερη και στις ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ που ναι μεν δεν έχουν παραβιάσει τίποτα αλλά άφησαν σήμερα καθοδικό gap στο άνοιγμα που δεν έκλεισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ (ΤΑΣΟΣ)

ΕΣΥΜΒ

ΙΝΤΕΚ μίνι Δ.Π

ΑΒΑΞ

ΕΧΑΕ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *