ΕΛΑΣΤΡΟΝ, ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Σημειώσεις στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα

Επιλογή δυο μικρών που διακρίθηκαν για την απόδοσή τους χθες για τη σημερινή ανάρτηση, έτσι για να ξεφεύγουμε και λίγο από την κάλυψη των μεγάλων που έχουν τη μερίδα του λέοντος στις αναρτήσεις μας:

ΕΛΑΣΤΡΟΝ

Η άνοδος που ξεκίνησε το 2016 φαίνεται να βρίσκεται στο πέμπτο κύμα της, αν κρίνουμε από την απόκλιση του μηνιαίου RSI. H διάσπαση της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας έχει στόχους που συνηγορούν με το ενδεχόμενο να [πάμε στην ισότητα (5=1)

Χθες είχαμε νέα πολυετή υψηλά με την διάσπαση των δυο τελευταίων κορυφών του 2021 & 2023 που σημειώθηκε με μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών πράγμα που προδιαθέτει σε συνέχιση της ανοδικής κίνησης.

ΛΑΒΙΦΑΡΜ

Η προσπάθεια να ξεκολλήσουν οι τιμές από πολυετείς πυθμένες είναι σε πλήρη εξέλιξη, μετά την ΑΜΚ και την έξοδο από την επιτήρηση.

Η ένδειξη αλλαγής της τάσης και στο εβδομαδιαίο με την υπέρβαση των 0,48 ευρώ δείχνει να επιβεβαιώνεται με την ενεργοποίηση του σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής που είδαμε χθες.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *