ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Στόχοι σε πολυετή υψηλά – ΓΔ: Οι κυματικές εκτιμήσεις του SAL – NASDAQ: Βήματα επιβεβαίωσης της ανοδικής τάσης

Μεγάλη άνοδος με μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών για τη μετοχή με τις τιμές να φθάνουν σε σημαντικό κυματικό σημείο σύμφωνα με το σενάριο που απεικονίζεται στο ημερήσιο διάγραμμα.

Η τάση είναι βεβαίως ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα κι έχουμε ενεργοποιημένους δυο σχηματισμούς ανοδικής αντιστροφής με τον ίδιο τελικό στόχο στην περιοχή των 6,50 ευρώ. Λίγο ψηλότερα από τα 6,80 το κύμα (3) που τώρα πλησιάζει στην ισότητα με το κύμα (1) θα φθάσει το 161,8%...

Όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα οι τιμές βρίσκονται σε υψηλά που έχουμε να δούμε από την περίοδο της εισαγωγής στο χρηματιστήριο των Βρυξελών 9,5 χρόνια πριν κι αν η μέτρηση των κυμάτων μεγαλύτερου βαθμού είναι σωστή μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του μεγάλου κύματος ΙΙΙ του ακόμα μεγαλύτερου [ΙΙΙ] οπότε μακροπρόθεσμα μπορούμε να σκεφτόμαστε και υψηλότερους στόχους από αυτούς που προαναφέρθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΔΜΗΕ

ΛΟΥΛΗΣ

ΕΛΧΑ UPD

ΓΔ (SAL)

ΝΑSDAQ

ΠΕΙΡ, ΟΤΕ (ΤΑΣΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *