ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΤΕ, ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων σε νέα υψηλά – DJIA, ΕΧΑΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, FTSE L.C, ΕΛBΑΛΧΑΛΚΟΡ

Μεγάλη άνοδο επιφύλαξαν τα αποτελέσματα των εκλογών για το χρηματιστήριο με επίκεντρο τις τράπεζες την ΔΕΗ την ΕΧΑΕ κυρίως αλλά όχι μόνο. Αρκετοί δεικτοβαρείς τίτλοι της μεγάλης κεφαλαιοποίησης από αυτούς που ήταν τυπικά σε καθοδική τάση ακολούθησαν παραβιάζοντας τις αντιστάσεις τους κι επιστρέφοντας σε ένδειξη ανοδικής τάσης. Οι τίτλοι αυτοί έχουν επισημανθεί με γαλάζιο χρώμα στην πρώτη στήλη. Οι στόχοι που πιάστηκαν στην ΕΥΡΩΒ αλλά και στις ΕΤΕ και ΔΕΗ που θα δούμε παρακάτω αφαιρέθηκαν από το πινακάκι.

Ο ΓΔ σε υψηλά 8 ετών και 10 μηνών έπιασε αρκετούς από τους στόχους που είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση και το ίδιο έκανε και ο ΔΤΡ που έπιασε τον επόμενο κοντινό του στόχο φτάνοντας σε τετραψήφιο νούμερο στα υψηλά 5 ετών, βάζοντας πλώρη για τον επόμενους πιο μακροπρόθεσμους που θα δούμε στο μηνιαίο που ακολουθεί.

Η ΔΕΗ ξέσπασε επίσης ανοδικά πιάνοντας κι αυτή τον στόχο του μικρότερου από τους ανάστροφους ΩΚΩ της κι ενεργοποιώντας τον μεγαλύτερο τον πιο μακροπρόθεσμο. Η άνοδος σταμάτησε στο 77% επίπεδο διόρθωσης όλης της πτώσης από τα 11 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΧΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΕΚΤΕΡΝΑ 

FTSE L.C

DJIA

ΕΛΧΑ (Kingmob)

AEGEAN

ΕΛΧΑ 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *