ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Οι επόμενοι στόχοι

Δυο είναι τα κύρια δεδομένα που προέκυψαν από την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας ως και το βράδυ της Κυριακής. Το πρώτο είναι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αφήνει κανένα περιθώριο για φόβους ακυβερνησίας αφού το αποτέλεσμα των εκλογών προδικάζει εύκολη αυτοδυναμία της Ν.Δ. Το δεύτερο είναι η βελτίωση της εικόνας στις σημαντικές ξένες αγορές όπως παρουσιάστηκε και στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης. Οι πιθανότητες συνεπώς για ανοδική συνέχεια στο ΧΑΑ είναι πάρα πολλές και προς τούτο είναι ώρα να εστιάσουμε στους ανοδικούς στόχους που προκύπτουν από τους διάφορους σχηματισμούς στην μικρή και τη μεγάλη εικόνα μέσα από τις σημειώσεις στα διαγράμματα που ακολουθούν:

Όσον αφορά τον σχηματισμό της κούπας αναγράφονται οι στόχοι τόσο του σχηματισμού σε τιμές κλεισίματος όσο και με τα κεριά.

Στη μεγάλη εικόνα πριν το μεγάλο στόχο της διάσπασης του ανοδικού τριγώνου, πάνω από τα υψηλά του 2014 υπάρχουν οι στόχοι που προκύπτουν από τους πιθανούς συσχετισμούς του τρέχοντος κύματος με τα προηγούμενα μεγαλύτερου βαθμού από αυτά του ημερήσιου.

Όλοι οι στόχοι βρίσκονται σε ένα στενό εύρος μεταξύ των 1178 και 1238 μονάδων περίπου.

Μετά τον σχηματισμό νέου τοπικού χαμηλού πριν δυο εβδομάδες, από σήμερα οι στηρίξεις στο εβδομαδιαίο για όλους τους σημαντικούς δείκτες έχει ανέβει στο χαμηλό του Μαρτίου όπου και το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους εκτός του FTSEM.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *