ΔΕΗ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΕΥΔΑΠ: Επιδείνωση τεχνικής εικόνας – SP500, DAX, NASDAQ

ΔΕΗ

Αδυναμία υπέρβασης της γραμμής λαιμού του μεγάλου ΩΚΩ όπου σχηματίστηκε μικρός σχηματισμός διπλής κορυφής που ενεργοποιήθηκε χθες με στόχο στα 7,88 ευρώ.

Το ζητούμενο τώρα είναι να κρατήσει η μπλε ανοδική γραμμή βραχυπρόθεσμης τάσης του ημερήσιου για να μην τεθεί σε κίνδυνο η στήριξη στα 7,70 κάτω από τα οποία θα έχουμε ένδειξη αλλαγής της τάσης που προς το παρόν είναι ανοδική.

ΤΕΝΕΡΓ

Μετά την απώλεια της στήριξης του ημερήσιου στα 19,37 ευρώ οι τιμές πέρασαν τον ενδιάμεσο στόχο του μικρού σχηματισμού διπλής κορυφής και πλησιάζουν τον τελικό στόχο στα 18,70 έχοντας κλείσει κάτω από την μπλε γραμμή της μεσοπρόθεσμης τάσης που είναι μόνο τυπικά και μη επιβεβαιωμένα καθοδική με όρους fractals.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην στήριξη του πιο πρόσφατου μηνιαίου τοπικού χαμηλού στα 17,89 ευρώ κάτω από το οποίο επιβεβαιώνεται η αλλαγή της τάσης στο εβδομαδιαίο και απειλείται κι η κύρια τάση που παραμένει ανοδική με ενεργοποίηση του μεγάλου μεσοπρόθεσμου σχηματισμού αντιστροφής της διπλής κορυφής που βλέπουμε στα διαγράμματα.

ΕΥΔΑΠ

Σε πτωτική τάση, τόσο στο ημερήσιο από τις 22 Φεβρουαρίου, όσο και στο εβδομαδιαίο από την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου οι τιμές της μετοχής που έφθασαν στον ενδιάμεσο στόχο του ΩΚΩ που είναι ο πιο ρηχός από τους πτωτικούς σχηματισμούς που έχει ενεργοποιημένους όπως θα θυμηθούμε από τις σημειώσεις στα διαγράμματα που ακολουθούν.

Όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα απειλούνται οι ανοδικές γραμμές της μακροπρόθεσμης τάσης με τις τιμές να βρίσκονται και στο μηνιαίο σε καθοδική τάση μετά την ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλής κορυφής κάτω από τα 6,56 ευρώ που έχει στόχο την περιοχή λίγο κάτω από τα 5 ευρώ.

Σε κανένα από τα διαγράμματα ο RSI δεν έχει προσεγγίσει καν την υπερπωλημένη ζώνη τιμών οπότε δεν έχουμε ακόμα κάποιο τεχνικό σημάδι για πιθανό τέλος στον κατήφορο εκτός της θετικής απόκλισης στο ημερήσιο.

ΔEITE AKOMH

SP500

SP500 (Tsaros)

DAX (LAAPS)

NASDAQ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *