Σημειώσεις για την συνεδρίαση της 16/5/23 – NASDAQ, DAX, ΑΜD, TENCENT

Ελαφρά ενίσχυση του κόκκινου στο επικαιροποιημένο πινακάκι λόγω ΑΛΜΥ, ΕΚΤΕΡ και ΜΟΤΟ που παραβίασαν τις στηρίξεις τους. Οι κατακόκκινες ΛΑΜΔΑ κι ΕΥΔΑΠ παραμένουν με διαφορά οι χειρότερες.

Παρά το ότι 9 από τους τίτλους του FTSE L.C είναι στο κόκκινο ο δείκτης έκανε νέο υψηλό έτους σε κλείσιμο κι απέχει μια ανάσα από την διάσπαση του προηγούμενου υψηλού της 1ης Μαρτίου έχοντας όμως αφήσει 5 ανοδικά χάσματα ανοίγματος στο τελευταίο ανοδικό που εξελίσσεται σε 5 κύματα.

Από τους δεικτοβαρείς τίτλους πέραν των τραπεζών  που πήραν χθες φωτιά και κινούνται προς τους στόχους τους σε νέα υψηλά έτους σημαντική κίνηση είχαμε επιτέλους και στον ΟΤΕ μετά από καιρό αλλά και στη ΔΕΗ όπως βλέπουμε στα ημερήσια διαγράμματά τους που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX (LAAPS)

TENCENT, AMD (JIM MARKUS)

NASDAQ UPD

OTOEΛ

ΓΔ, FTSE (ΝΕΚ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *