ALPHA BANK: Οριακά ανοδική η τάση – NASDAQ, ΓΔ, ΔΤΡ, STOXX600 BANKS, US BANKS ΛΑΜΔΑ, ΤΕΝΕΡΓ

Πρώτη στην πτώση και τελευταία στην άνοδο, εξακολουθεί να είναι ουραγός σε σχέση με τις άλλες συστημικές τράπεζες στο ταμπλό με εμφανή υστέρηση και σε σχέση με τον Γ.Δ και τον ΔΤΡ κατά την αντίδραση από το χαμηλό του Μαρτίου.

Η αντίδραση δεν έφθασε ούτε στο 50% της βαθιάς πτώσης του Μαρτίου αλλά στο βραχυπρόθεσμο η τάση παραμένει ανοδική με όρους fractals. Η τιμή της μετοχής έχει μια αρνητική απόκλιση έστω και οριακά με τον RSI τον οποίο δεν ακολούθησε σε υψηλότερο υψηλό στο κλείσιμο της Τετάρτης κι αν αυτή η αδυναμία εξελιχθεί σε διόρθωση τότε δεν πρέπει να χαθεί το χαμηλό στα 1,122 αφού έτσι θα έχουμε ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής και αλλαγή της ημερήσιας τάσης.

Ήδη οι τιμές κυμαίνονται λίγο πάνω από τον εκθετικό κινητό 20 περιόδων τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο.

Οι γραμμές τάσης στη μεγάλη εικόνα έχουν ανασχεδιαστεί μετά  από την επιστροφή κάτω από τις μακροπρόθεσμες καθοδικές γραμμές τάσης που είχαν διασπαστεί ανοδικά.

Στο χαμηλό της πτώσης του Μαρτίου δοκιμάστηκαν ο απλός κι ο εκθετικός κινητός των 12 μηνών οι οποίοι είχαν διασπαστεί ανοδικά και πλέον είναι η πρώτη περιοχή στήριξης μαζί με την Σ εφόσον το κλίμα στραβώσει σύμφωνα με τα σχόλια για το ημερήσιο.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να το κλίμα να χαλάσει γενικότερα στην αγορά. Για την ώρα ο ΓΔ υπεραποδίδει σε σχέση με τους πιο σημαντικούς δείκτες σε ΗΠΑ και Ευρώπη για το 2023...

...όπως υπεραποδίδει και ο ΔΤΡ σε σχέση με τους άλλους δείκτες της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΛΑΜΔΑ

ΤΕΝΕΡΓ Δ.Κ

ΓΔ, ΔΤΡ, STOXX600 BANKS, NASDAQ, US BANKS  (Goldfish)

ΦΡΛΚ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *