ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΠΑΠ: Επίτευξη στόχων – ΔΕΗ, LAMDA DEVELOPMENT

Πέντε εβδομάδες μετά την ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα οι τιμές του δείκτη έπιασαν το θεωρητικό μέγιστο στόχο που δικαιολογεί ο συγκεκριμένος σχηματισμός. Η υπέρβαση του υψηλού του Απριλίου μας υποχρεώνει να δεχτούμε ότι βρισκόμαστε σε εσωτερικό κύμα v πιθανότατα του μεγαλύτερου κύματος 5 που θα δούμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα. Το νέο υψηλό έτους φαίνεται ότι έχει πια σημαντικές πιθανότητες.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επίτευξη των στόχων στον ΔΤΡ που είδαμε ξανά στην προηγούμενη ανάρτηση, στο εβδομαδιαίο της οποίας αναφερόταν η πιθανότητα να έχει ολοκληρωθεί κάποιο κύμα Β πράγμα που πλέον δεν ισχύει μετά την υπέρβαση του υψηλού του Απριλίου κι εδώ...

...σημαντική η κίνηση με το  νέο υψηλό αν σκεφτούμε ότι μόνο οι τρεις από τις συστημικές τράπεζες κινούνται ικανοποιητικά στα πλαίσια συγκεκριμένων σχηματισμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ επίτευξη στόχων

ΔΕΗ αν. ΩΚΩ

ΛΑΜΔΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *