LAMDA DEVELOPMENT: Κοντά σε στηρίξεις

Η αδυναμία υπέρβασης των 5,94 ευρώ κράτησε τις τιμές σε καθοδική τάση διαψεύδοντας και τις "ελπίδες" από την ενεργοποίηση του μίνι διπλού πυθμένα που διήρκησε μια μόλις συνεδρίαση. Ευδιάκριτη η διπλή κορυφή στα 5,94 ευρώ που ενεργοποιείται κάτω από τα 5,55 ευρώ με στόχο τα 5,16 αλλά αυτό μοιάζει με το μικρότερο κακό τεχνικά.

Κάτω από το επίπεδο αυτό αλλάζει με όρους fractals και η εβδομαδιαία τάση από ουδέτερη σε πτωτική και ενεργοποιούνται μεγαλύτεροι πτωτικοί σχηματισμοί όπως οι ΩΚΩ που βλέπουμε στο ημερήσιο αλλά και στα διαγράμματα με τη μεγαλύτερη εικόνα που ακολουθούν.

Η θετική διπλή απόκλιση του ημερήσιου RSI αλλά και η προσέγγιση της μεσοπρόθεσμης ανοδικής γραμμής τάσης που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο αυξάνουν τις πιθανότητες μιας αντίδρασης πριν δοκιμαστούν τα χαμηλά της πανδημίας.

Αντίστοιχες αντιδράσεις άλλωστε είδαμε και τις δυο προηγούμενες φορές που προσεγγίστηκε η πράσινη γραμμή στο μηνιαίο.

Ελάχιστη προϋπόθεση για βελτίωση της τεχνικής εικόνας είναι η ακύρωση του τελευταίου σχηματισμού διπλής κορυφής με την υπέρβαση των 5,94 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ZELIS)

ABAΞ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *