HELLENIQ ENERGY: Αναθέρμανση αρνητικών σεναρίων – ΓΔ, SP500, DAX: Η ανάλυση του Goldfish

Η απενεργοποίηση του πρόσφατου σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π) και ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) θέτει θέμα αμφισβήτησης της ανοδικής τάσης και επαναφέρει σκέψεις για το σενάριο να βλέπουμε τον γνωστό από προηγούμενες αναρτήσεις ΩΚΩ ο οποίος όμως για να ενεργοποιηθεί δεν αρκεί να πιαστεί ο στόχος της Δ.Κ στα 7,11 ευρώ. Εκεί βέβαια θα έχουμε ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική οπότε η περιοχή της γραμμής λαιμού θα είναι πολύ κοντά όπως και το επίπεδο που η διάσπασή του θα είναι ένδειξη αλλαγής και της εβδομαδιαίας τάσης. Πριν από όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να διασπαστεί η μπλε ανερχόμενη γραμμή τάσης που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο.

Στο μηνιαίο όπου έχουν σημειωθεί οι σημαντικές γραμμές τάσης, η τάση παραμένει ανοδική και για να αμφισβητηθεί θα πρέπει να διασπαστεί η S2 και τα 6,60 ευρώ. Η R1 σε συνδυασμό με το 77% ανοδικής διόρθωσης όλου του πτωτικού της πανδημίας σταμάτησε την ανοδική κίνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να διασπαστούν οι στηρίξεις που προαναφέρθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, SP500DAX (Goldfish)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *