Οι μετοχές της ημέρας

Τρεις μετοχές ξεχώρισαν στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας με βάση την απόδοσή τους. Η μια από την μεγάλη κεφαλαιοποίηση κι οι δυο από τη μεσαία που ανήκουν στον κλάδο της πληροφορικής.

Πρώτα θα δούμε την ΓΕΚΤΕΡΝΑ που επανήλθε σε ανοδική τάση και στο ημερήσιο συνεχίζοντας την πορεία προς τον στόχο του διπλού πυθμένα της στα 13,22 ευρώ που διακόπηκε μετά την επίτευξη του ενδιάμεσου στόχου, για να ακολουθήσει επιστροφή στο επίπεδο ενεργοποίησης του σχηματισμού κατά την πρόσφατη διόρθωση. Η κύρια τάση στην μεγαλύτερη εικόνα ήταν έτσι κι αλλιώς ανοδική.

Η συνέχεια στην ΠΡΟΦ ήταν αντιστρόφως ανάλογη του διακριτικού τρόπου που έδωσε την πρώτη ένδειξη αντιστροφής της τάσης που ήταν καθοδική και στην μεσοπρόθεσμη εικόνα μέχρι χθες. Η ένδειξη αλλαγής και στο εβδομαδιαίο ήρθε με εντυπωσιακό όγκο, πακέτα κλπ και με ενεργοποίηση μεσοπρόθεσμου σχηματισμού διπλού πυθμένα λίγο κάτω από το 38,2% διόρθωσης όλης της ανόδου από τα χαμηλά του 2020. Κατά σύμπτωση στην μεσαία εικόνα οι τιμές πάτωσαν με θετική απόκλιση στο εβδομαδιαίο ενώ και στην μεγάλη εικόνα είχαμε κρυφή θετική απόκλιση αφού οι τιμές δεν ακολούθησαν τον RSI σε χαμηλότερο χαμηλό.

Μεγάλη άνοδο με μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών είχαμε και στη ΕΝΤΕΡ που παραμένει στο κόκκινο σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο και χρειάζεται υπέρβαση των 4,24 ευρώ για να αλλάξει αυτήν την εικόνα. Σε αυτό το επίπεδο θα έχει ενεργοποιήσει και τον παλιό σχηματισμό αναστροφής διπλού πυθμένα στα χαμηλά του 2022 όταν έφθασε να χάνει τα μισά κέρδη της ανόδου από τα χαμηλά του 2020, οπότε και ξεκίνησε το επενδυτικό ενδιαφέρον για τη μετοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (Goldfish)

DJIA (Laaps)

ΞΥΛΚ

CENER Long setup

ΑΡΑΙΓ Long set up

ΙΚΤΙΝ

ΑΒΑΞ LONG SETUP

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *