ΕΥΔΑΠ: Προσέγγιση μακροπρόθεσμης στήριξης – ΔΤΡ, ΕΛΠΕ, ΜΟΗ, DAX

Σε καθαρά πτωτική τάση στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα οι τιμές έφθασαν στην ενεργοποίηση του τελευταίου μεσοπρόθεσμου σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) που αν δεν ανακληθεί καθιστά πολύ πιθανή την δοκιμασία της μακροπρόθεσμης γραμμής στήριξης S.

Όπως βλέπουμε στα εβδομαδιαία διαγράμματα έχει προσεγγιστεί και το επίπεδο fibo 61,8% όλης της ανόδου από τα χαμηλά του 2020 οπότε και δοκιμάστηκε τελευταία φορά η ανθεκτικότητα της S.

Οι θετικές αποκλίσεις που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο αλλά και το ημερήσιο διάγραμμα που ακολουθεί, προδιαθέτουν για ένα έστω και προσωρινό φρενάρισμα της πτώσης έστω στις στηρίξεις που προαναφέρθηκαν. Τυχόν διάσπασή τους πιθανότατα θα οδηγήσει τις τιμές στην παράλληλη της Ρ και τους στόχους της Δ.Κ που είδαμε στο μηνιαίο διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX (LAAPS)

ΜΟΗ, ΕΛΠΕ Αποκλίσεις - πιθανοί Δ.Π

ΕΛΠΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ 29/3 (SAL)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *