COCA COLA EEE, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΙΤΑΝ, ΓΔ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, MEVACO: Οι σημειώσεις της 14&15/2/23

Πρωταγωνίστρια χθες με πειστική διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής βραχυπρόθεσμης τάσης κι η αύξηση του όγκου αφήνει υποσχέσεις για υπέρβαση της κορυφής στα 23,77 ευρώ που σημάνει ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα. Η τάση είναι ανοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο.

Ανοδική υπέρβαση με κλείσιμο οριακά πάνω από τα 4,50 ευρώ για τα ΠΛΑΘ που βέβαια έχουν ενεργοποιημένο ήδη σχηματισμό cup & handle με στόχο τα 4,99 ευρώ. Ο στόχος του διπλού πυθμένα που ενεργοποιήθηκε σήμερα θέτει στόχο ακόμα υψηλότερα.

Η τάση και εδώ είναι ανοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο όπως και στην ΤΙΤΑΝ που ακολουθεί.

Και (άλλη) μια ματιά στην μεγάλη εικόνα του ΤΙΤΑΝα οι τιμές του οποίου ετοιμάζονται για ανοδική διάσπαση της τελευταίας αντίστασης πριν το υψηλό του 2021 που είναι η επόμενη αντίσταση, η πρώτη από πλήθος οριζόντιων αντιστάσεων ως το υψηλό του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (Τσάρος)

ΠΕΙΡ

MEVACO

ΓΔ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *