ΓΔ, ΔΤΡ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Άλλη μια θετική εβδομάδα για την αγορά με περαιτέρω θετική διαφοροποίηση από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς δείκτες.

Η θετική εικόνα αποτυπώνεται στο πινακάκι μας που εμπλουτίστηκε με αρκετούς τίτλους μια κι έχουμε ορατή διάχυση του ενδιαφέροντος σε όλο και περισσότερες μετοχές.Η απόφαση να συμπεριληφθεί κάποιος τίτλος στο πινακάκι λαμβάνεται με κριτήριο το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η συναλλακτική του δραστηριότητα υπό την προϋπόθεση να κάνει έστω και λίγο ευδιάκριτους τζίρους για κάποιο διάστημα. Περιττό νομίζω να τονίσω ότι η απόφαση αυτή δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως πρόταση αγοράς αυτών των τίτλων.

Ο ΓΔ κι ο ΔΤΡ συνέχισαν υψηλότερα κάνοντας όλο και πιο πιστευτούς κάποιους ανοδικούς στόχους που προκύπτουν από τις ανοδικές διασπάσεις σχηματισμών αλλά και από επίπεδα fibo επέκτασης πιθανολογούμενων ανοδικών κυματικών σεναρίων, αποτυπωμένων στα μηνιαία κι εβδομαδιαία διαγράμματά τους που ακολουθούν κι είναι ευκαιρία να τα θυμηθούμε μια και τα περισσότερα έχουν δημοσιευθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις:

Η ύπαρξη αυτών των επιπέδων και σημείων ενδιαφέροντος δεν σημαίνει βέβαια ότι θα τα φθάσουν οι τιμές χωρίς διόρθωση. Μια ματιά στους δείκτες και ταλαντωτές στα ημερήσια τους άλλωστε δείχνει ότι βρίσκονται σε υπεραγορασμένα επίπεδα όπως κι ο εβδομαδιαίος RSI τους.

Πέραν του ΟΑΠ της ΜΠΕΛΑ και της ΜΟΗ που είχαν καλή εικόνα αυτή την εβδομάδα πολύ καλή είχαν κι οι τράπεζες που δείχνουν ότι έχουν περιθώρια ανόδου.

Σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος που δεν έχουν ακόμα δει οι τιμές έχουμε στην ΑΛΦΑ που έχει μείνει πίσω από τις άλλες τρεις τράπεζες.Σημαντική κίνηση στην ΠΕΙΡ που προσεγγίζει το στόχο του τελευταίου σχηματισμού αναστροφής.To ταξίδι για τους υψηλούς στόχους των δικών της σχηματισμών αντιστροφής συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο κι η ΕΤΕ.

Υποσχέσεις για υψηλότερες τιμές δίνουν και τα extensions των κυμάτων στην ΕΥΡΩΒ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΡΑΙΓ

ΕΧΑΕ

ΜΟΗ

ΟΛΥΜΠ

ΓΔ το σχόλιο του Goldfish

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *