Σημειώσεις για ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΕΧΑΕ

Διάσπαση της πολύ βραχυπρόθεσμης οριζόντιας στήριξης με ενεργοποίηση σχηματισμού μίνι διπλής κορυφής (Δ.Κ) είχαμε χθες στην ΤΕΝΕΡΓ πράγμα που αποτελεί ένδειξη αλλαγής της τάσης στο ημερήσιο.

Στο εβδομαδιαίο η αντίστοιχη οριζόντια στήριξη βρίσκεται 1,00 ευρώ χαμηλότερα του στόχου της Δ.Κ και μόνο κάτω από εκεί μπορεί να σοβαρέψει η κατάσταση.

Στο πινακάκι έχουν σημειωθεί με κίτρινο χρώμα οι τίτλοι που βρίσκονται μια ανάσα από τη διάσπαση που είδαμε στην ΤΕΝΕΡΓ κάποιοι από τους οποίους θα κοκκινίσουν στην πρώτη αρνητική συνεδρίαση κι έτσι θα σπάσει λίγο η πλήρης επικράτηση του μπλε.

Την ανοδική κίνηση συνεχίζει η ΕΧΑΕ που έχει διασπάσει ανοδικά μια κατερχόμενη αποκλίνουσα σφήνα θέτοντας στόχους στην περιοχή πάνω από τα 4,80 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΣΩΤΗΡΗΣ)

ΜΙΓ Δ.Π

ΞΥΛΚ

ΚΛΜ

ΙΝΚΑΤ UPD

ΦΡΙΓΟ (ΤΑΣΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *