SP500, NASDAQ: Με τη ματιά του Goldfish

SP500

Η άνοδος από τις 3.764 μονάδες παραμένει 3κυματική. Για όσο αυτό δεν αλλάζει θα διατηρούνται οι πιθανότητες για ακόμα ένα καθοδικό σκέλος που όμως δεν αναμένουμε να απειλήσει τα προηγούμενα χαμηλά:

NASDAQ 

Ο δείκτης παραμένει πολύ κοντά στα προηγούμενα χαμηλά του έχοντας υποστεί όλο το προηγούμενο διάστημα σημαντικότατες ρευστοποιήσεις.

Στην περίπτωση, και μόνο, που υπάρξει και δεύτερο καθοδικό σκέλος υποχώρησης στη W. Street τότε θα πρέπει να εστιάσουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί και θέλει τον δείκτη να προχωρά σε οριακά νεότερα χαμηλά (”A”).

Στην περίπτωση αυτή θα ενεργοποιηθούν μεσοχρόνια δυσμενή σενάρια που τον θέλουν να επανέρχεται σε δεύτερο χρόνο σε νεότερα χαμηλά (”C”) μετά από πολύ σημαντική ανοδική επέκταση (κύμα ”B”):

Τα παραπάνω έχουν μεταφερθεί ως γνωστόν από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που λαμβάνουν οι πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας.

Ειδικά για το NASDAQ να θυμίσω και την πιθανότητα να έχουμε διπλό πάτο στον πρώτο στόχο του μεγάλου ΩΚΩ με τον RSI εβδομάδας να αποκλίνει θετικά.

Η ενεργοποίηση του σεναρίου θα γίνει με υπέρβαση των 11571,64 μονάδων.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *