ΓΔ, FTSE L.C, ΔΤΡ, SP500, DJIA, TITAN, EUROBANK, ΠΑΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Οι σημειώσεις του ΠΣΚ

Πολύ κοντά πια οι δυο πιο σημαντικοί δείκτες της αγοράς στα υψηλά του 2022 δείχνουν να αφομοιώνουν τα κέρδη των δυο τελευταίων εβδομάδων σε αναμονή για την τελευταία υπέρβαση που θα τους φέρει στον πρώτο στόχο των μεγάλων σχηματισμών διπλού πυθμένα.

Ο ΔΤΡ απέχει λίγο περισσότερο αλλά έχει πιάσει ήδη τον πρώτο στόχο του δικού του σχηματισμού αναστροφής με τον δεύτερο να βρίσκεται στα υψηλά του 2022.

Οι διασπάσεις των μακροχρόνιων γραμμών τάσης είναι αξιοσημείωτες αν μη τι άλλο...

Την ίδια στιγμή ο σημαντικότερος δείκτης του κόσμου έχει αλλάξει την βραχυπρόθεσμη τάση του σε ανοδική αλλά αγωνίζεται να φθάσει στο υψηλό της τελευταίας του αντίδρασης από τα χαμηλά του 2022 κι απέχει ακόμα. Τυχόν υπέρβαση των κατερχόμενων γραμμών τάσης που παραμένουν αλώβητες 12 μήνες τώρα, εκτιμάται ότι θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για την υπέρβαση και της Ρ που θα μπορούσε να είναι η πάνω γραμμή ενός ανοδικού τριγώνου, ή γραμμή λαιμού ενός σχηματισμού CUP & HANDLE ή ακόμα κι ενός ασύμμετρου ανάστροφου ΩΚΩ. Ο τελικός στόχος αυτών των σχηματισμών, εφόσον ενεργοποιηθούν, θα είναι πάνω από τις 4,600 μονάδες.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά σημαίνει ότι θα έχει βελτιωθεί το κλίμα διεθνώς και μεσοπρόθεσμα κι αυτό δεν μπορεί παρά να επηρεάσει θετικά και τους δικούς μας δείκτες.

Πολλές ελπίδες αφήνει ο έτερος μεγάλος δείκτης των ΗΠΑ ο οποίος έχει ως γνωστόν διασπάσει ανοδικά τη δική του καθοδική γραμμή και μάλιστα έχει επιβεβαιώσει αυτή τη διάσπαση με retest χαμηλότερα, στα επίπεδα του πρώτου στόχου του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής χωρίς να συνεχίσει μέχρι τον τελικό στόχο της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΛΟΤ Ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης

ΠΛΑΘ επικαιροποίηση

ΙΝΚΑΤ Ενεργοποίηση σχηματισμού ανοδικής αναστροφής

ΕΥΡΩΒ

ΤIΤΑΝ UPD

ΙΝΤΚΑ

ΦΡΙΓΟΙΝΤΚΑ (ΤΑΣΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *