ΕΧΑΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΠΕ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, JUMBO, PERFORMANCE, DAX

Σαφώς καθοδική η μεγάλη εικόνα με τις τιμές λίγο ψηλότερα από την S και η ανοδική διάσπαση της Ρ δείχνει σαν ελάχιστη προϋπόθεση για να αρχίσει να μεταβάλλεται.

Η πτώση από τα υψηλά του 2021 έχει σταματήσει στον πρώτο στόχο του ΩΚΩ που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο μετά την θετική απόκλιση του RSI στα χαμηλά τα οποία συνέπεσαν με τη διόρθωση κατά 62% όλης της χλωμής αντίδρασης από τα χαμηλά της πανδημίας.

Η συμπεριφορά των τιμών μέσα στο τελευταίο τρίγωνο που βλέπουμε στο ημερήσιο αναφορικά με το αν θα το διασπάσουν και προς ποια κατεύθυνση θα δείξει αν μπορεί να αλλάξει η μεσοπρόθεσμη εικόνα. Η θετική απόκλιση είναι ορατή και στο ημερήσιο.

Η υπέρβαση πάντως από την Δευτέρα των δυο τελευταίων τοπικών ημερήσιων υψηλών συνιστά με όρους fractals ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης που αν διαψευστεί κι αυτή φορά μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμα μικρότερο ΩΚΩ, ο αριστερός ώμος και η κεφαλή του οποίου σχηματίστηκαν στις δυο προηγούμενες διαψεύσεις των αντίστοιχων ενδείξεων αλλαγής τάσης. Για την ώρα πάντως αυτό είναι ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει ακόμη πολλές πιθανότητες. Ένα αντίθετο σενάριο είναι να είδαμε ένα σχηματισμό διπλού πυθμένα στα 3,045 και τα 3,07 ευρώ το οποίο βέβαια απέχει πολύ από την επιβεβαίωσή του αφού χρειάζεται η ανοδική διάσπαση του τριγώνου ενώ οι τιμές βρίσκονται ακόμα πολύ πιο κοντά στην κάτω γραμμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΡΦ

ΕΥΡΩΒ Αντίσταση κι αρν. απόκλιση

ΕΛΛΑΚΤΩΡ 

ΒΙΟ Νέο υψηλό με απόκλιση

ΜΠΕΛΑ 11/1/23

ΕΛΠΕ Δ.Κ?

ΣΑΡ

ΕΚΤΕΡ 11/1/23

DAX 12/1/23

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *