SP 500 : Επικαιροποίηση στο κλείσιμο του 2022 (Goldfish)

SP500

Το πλέον πιθανό σενάριο είναι να μην έχει ακόμα εκδηλωθεί η ανοδική αντίδραση σε όλο το εύρος της. Παραμένει δυνατή μια ανοδική επέκταση προς το επίπεδο του 62% retracement:

Η περίπτωση να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο της διόρθωσης υπάρχει. Ωστόσο αυτό θα φανεί μόνο αν ο δείκτης αρνηθεί να υποχωρήσει από υψηλότερα επίπεδα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναμένουμε την συμπεριφορά του στον χώρο μεταξύ των 3.950 – 4.000 μονάδων:

Μόνο αν έχουμε νεότερα τοπικά υψηλά θα έχουμε την σχετική επιβεβαίωση και επομένως θα πρέπει να αυξηθούν οι τοποθετήσεις long.

Το γνωστό δυσμενές σενάριο παραμένει το ίδιο και θέλει τον δείκτη όχι απλά να υποχωρεί σε περιορισμένο εύρος αλλά να αναπτύσσει ένα πλήρες προωθητικό 5 κυμάτων σε νεότερα χαμηλά.

Η εξέλιξη αυτή παραμένει δευτερεύουσα και την αναλύουμε για λόγους πληρότητας σεναρίων. Θα λάβει σημαντικές πιθανότητες μόνο με την προσέγγιση και διάσπαση των 78% – 82% retracement:

Όλα τα παραπάνω είναι αντιγραφή από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που λαμβάνουν οι πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Όποιος χρήστης επιθυμεί να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στην προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *