FTSE LARGE CUP, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, JUMBO, ΟΠΑΠ, EPSILON NET, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΛΤΟΝ: Σημειώσεις στο τέλος της εβδομάδας κι η ανάλυση του Goldfish

Άλλο ένα καλό εβδομαδιαίο κερί με ανοδική διάσπαση των κατερχόμενων γραμμών τάσης για τις τιμές που κάνει πιο πιθανή πλέον την ενεργοποίηση του σεναρίου διπλού πυθμένα παρά αυτού της διπλής κορυφής. Η ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης δια της υπέρβασης των δυο εβδομαδιαίων high fractals του Μάη και του Αυγούστου μοιάζει να είναι θέμα χρόνου.

Στο μηνιαίο οι τιμές βρίσκονται μια ανάσα από τον ΕΚΜΟ 6Υ που θεωρητικά είναι αντίσταση αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα μια κι ο μήνας έχει πολύ δρόμο να διανύσει και το κλίμα στις μεγάλες αγορές είναι μεγάλο ερωτηματικό.

Λίγο ψηλότερα έχουμε και την ισότητα με το πρώτο ανοδικό από τα μέχρι τώρα χαμηλά έτους με την διαφαινόμενη αρνητική απόκλιση στο ημερήσιο εφ' όσον διατηρηθεί με τις τιμές σε υψηλότερα επίπεδα, μια και προς το παρόν δεν θεωρώ ότι δείχνει κάτι ιδιαίτερο.

Αν αύριο δεν κάνουμε χαμηλότερα από το χαμηλό της Πέμπτης το επίπεδο αλλαγής τάσης όπως αυτό ορίζεται από το χαμηλότερο των δυο τελευταίων τοπικών χαμηλών θα ανέβει στις 2075,55 μονάδες από τις 2036,58 που είναι σήμερα. Εκεί θα είναι το στοπ για τους γρήγορους...

Ειδικότερα για την απόκλιση στο ημερήσιο περισσότερο με προβληματίζει αυτή στον P.ROC όπως κι η αρνητική ένδειξη στον TSI σε συνδυασμό με την εικόνα στο ημερήσιο του ΓΔ όπου παρατηρούνται οι ίδιες αποκλίσεις κι οι τιμές δεν έχουν φθάσει ακόμα στην R

Τα ίδια ισχύουν και στον ΔΤΡ παρά το γεγονός ότι η γραμμή τάσης έχει προ πολλού διασπαστεί όπως κι η γραμμή λαιμού του ανάποδου ΩΚΩ.

Ας δούμε όμως και την ανάλυση του Goldfish για τον ΓΔ όπως την αντέγραψα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

JUMBO

O στόχος του μικρού ανάποδου ΩΚΩ επιτεύχθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας επιβεβαιώνοντας την επάνοδο της βραχυπρόθεσμης τάσης σε ανοδική . Ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε ένας πιθανός σχηματισμός CUP & HANDLE με στόχο στην περιοχή 15,90.

Στη μεγαλύτερη εικόνα βλέπουμε ότι οι διακυμάνσεις εντός των τριγώνων συνεχίζονται με την Σ1 να δείχνει αξιοσημείωτη αντοχή με τις τιμές στην τελευταία τους επαφή μαζί της να επιτρέπουν την ύπαρξη σεναρίου σχηματισμού διπλού πυθμένα που μάλιστα μοιάζει πιθανότερο να ενεργοποιηθεί από τον προηγούμενο σχηματισμό διπλής κορυφής όπως και στον δείκτη παραπάνω...

Στο μηνιαίο η τάση με όρους fractals είναι ανοδική από τον Απρίλιο.

ΟΠΑΠ

Η ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης είχε τελικά προχθές την επιβεβαίωσή της με την ανοδική διαφυγή και την ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα που δείχνει τα 13,50 ευρώ για επόμενο προορισμό των τιμών.

ΕΠΣΙΛ

Επιστροφή σε ανοδική τάση στο ημερήσιο για τη μετοχή που απέφυγε τα χειρότερα προς το παρόν τουλάχιστον.

ΜΟΤΟ

Και εδώ έχουμε επιβεβαίωση της ανοδικής τάσης με την ενεργοποίηση του σχηματισμού κούπας και στόχο στα 2,52 ευρώ.

ΕΛΤΟΝ

Η τελευταία διόρθωση μοιάζει να έχει δημιουργήσει ένα σχηματισμό σημαίας που θεωρητικά δίνει αρκετές πιθανότητες συνέχισης της προϋπάρχουσας ανοδική κίνησης με τον τελικό στόχο του ανάποδου ΩΚΩ να εκκρεμεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (TSAROS)

ΤΙΤΑΝ Αλλαγή ημ. τάσης

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *