DJIA: Από παγίδα σε παγίδα?

Έκτο συνεχόμενο θετικό κλείσιμο για τον δείκτη που αποδεικνύει ότι ο σχηματισμός του διπλού πυθμένα ήταν μίνι κι ως εκ τούτου και ο στόχος του λίγος για τις διαθέσεις των long. Ήδη προσεγγίζεται και το επόμενο fibo διόρθωσης του τελευταίου πτωτικού αφού το 62% άντεξε μόλις δυο συνεδριάσεις.

Επόμενη αντίσταση είναι βέβαια η R και μετά το υψηλό του Αυγούστου. Η τάση στο εβδομαδιαίο είναι ένα αίνιγμα μια κι οι δυο τελευταίες ενδείξεις αλλαγής της με όρους fractals αποδείχθηκαν άνευ σημασίας

Οι τιμές όχι μόνο διέψευσαν και την τελευταία πτωτική ένδειξη αλλά γύρισαν ανοδικά και το μηνιαίο κερί μια συνεδρίαση πριν το τέλος του μήνα, έχει κέρδη 14,40% μέχρι στιγμής και δείχνει ότι θα κλείσει ψηλότερα όχι μόνο από το όριο του -20% αλλά και από τον κινητό των 12 μηνών μετά από ένα εξάμηνο!

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *