ΕΤΕ: Αντιστάσεις και στόχοι – Coca Cola EEE, ΕΥΔΑΠ (27/10/22): Σε καθοδική τάση

Συνέχεια στην άνοδο για τις τιμές της μετοχής που πλησιάζουν τον πρώτο στόχο του γνωστού σχηματισμού διπλού πυθμένα που όπως βλέπουμε συμπίπτει με το επόμενο πτωτικό χάσμα ανοίγματος που κλείνει στα 3,682 ευρώ.

Λίγο ψηλότερα έχουμε την ισότητα με το προηγούμενο ανοδικό τον στόχο του μικρού ανάστροφου ΩΚΩ και η οριζόντιες αντιστάσεις στο επόμενο εβδομαδιαίο τοπικό υψηλό της 30/5 και το 77% διόρθωσης όλου του πτωτικού. Τα σημεία τα βλέπουμε στο ημερήσιο διάγραμμα. Ο RSI πάντως έχει μπει στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών οπότε κάποια στιγμή θα γίνει μια στάση για αποφόρτιση.

Όσο ανεβαίνουν οι τιμές παραμένει ζωντανό και το σενάριο του μεγάλου ανάστροφου ΩΚΩ που ακόμα δείχνει υπερβολικά αισιόδοξο, όχι μόνο λόγω της μεγάλης κλίσης της γραμμής λαιμού αλλά και του κύριου στόχου που βρίσκεται σε νέα υψηλά έτους. Όλες οι ανοδικές γραμμές τάσης παραμένουν "ανενόχλητες" σε αντίθεση με τις καθοδικές που έχουν διασπαστεί προ πολλού όπως και τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals.

H τάση παραμένει ανοδική και στη μεγάλη εικόνα βλέπουμε ότι είναι ενεργοποιημένος κι ο μεγάλος σχηματισμός αναστροφής του διπλού πυθμένα αφού οι τιμές βρίσκονται και πάλι πάνω από τα 3,15 ευρώ την κορυφή του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΔΑΠ

ΕΕΕ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *