MICROSOFT by Tsip

Μια ανασκόπηση της MSFT που έχει πολύ κοντινή πορεία με τον SP500 και πιστεύω πως θα πάνε παράλληλα και εφεξής. Έχουμε τρία διαγράμματα, ένα long term με την μεγάλη εικόνα, ένα mid term και ένα short term.

Στην μεγάλη εικόνα βλέπουμε να έχει ολοκληρωθεί το τριάρι και να έχει ξεκινήσει η διόρθωση για το 4αρι που πιστεύω θα πάει στο 50% του τριαριού (182,27) και θα μπει ελαφρώς εντός του μηνιαίου κεριού του Φεβρουαρίου του 2020, κάτι που το έχω δει να συμβαίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, σε παρόμοιες καταστάσεις. Τώρα η ισότητα του W με το Y δίνει στόχο το 186,02 πολύ κοντά στο 50% του τριαριού.

Στο πιο short term, η ισότητα του πορτοκαλί C με το πορτοκαλί Α δίνει στόχο το 259,30 και λίγο πιο πάνω στο 265,5 είναι το 61,8% του καθοδικού Α του Υ. Εκεί κοντά θα είναι και το τέλος αυτής της αντίδρασης που βλέπουμε να εξελίσσεται τώρα, και μετά θα ακολουθήσει το τελευταίο καθοδικό εντός του 2023, με τους στόχους που έχουμε αναφέρει ήδη.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *