ΤΙΤΑΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, LAMDA DEVELOPMENT

Σε ανοδική τάση οι τιμές από τις 8 Ιουλίου και πλέον έχουν πλησιάσει το υψηλό της 30/5/22 βγάζοντας παράλληλα και μια αρνητική απόκλιση, λίγο πολύ φυσιολογική μεν που μπορεί να οδηγήσει σε μια διόρθωση δε. Με την "άδεια" των Αμερικάνικων αγορών θα μπορούσαμε να σκεφτόμαστε τον σχηματισμό μια κούπας ή ενός ανάστροφου ΩΚΩ όπως στους δείκτες. Η στήριξη για την ώρα είναι στα 11,78 ευρώ και μπορεί από σήμερα αν δεν κάνει χαμηλότερα από 11,97 να ανέβει στο χαμηλό της Τετάρτης.

Στο εβδομαδιαίο όπου επίσης διακρίνεται ο πιθανός σχηματισμός η τάση γίνεται ανοδική αν διασπαστούν τα 12,78 ευρώ που μαζί με την κόκκινη κατερχόμενη γραμμή τάσης είναι οι επόμενες αντιστάσεις.

Καλά νέα θεωρείται η ανοδική διάσπαση της της κόκκινης κατερχόμενης στα διαγράμματα των ΠΛΑΘ και μάλιστα με αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου συναλλαγών.

Η τάση εδώ είναι ανοδική από τις 7 Ιουλίου στο ημερήσιο, ενώ στο εβδομαδιαίο γίνεται ανοδική πάνω από τα 4,58 ευρώ. Η άνοδος ξεκίνησε μετά από θετικές αποκλίσεις και στα δυο χρονοπαράθυρα, αφού η διόρθωση άγγιξε το 73% όλου του τρελού ανοδικού από τα χαμηλά του 2020 που οκταπλασίασε τις τιμές της μετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500ΜΠΕΛΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΛΑΜΔΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *