ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΠΑΠ: Στο τέλος του Μάη

Κλείσιμο του μήνα πάνω και σε αρκετή απόσταση από τους εκθετικούς κινητούς (ΕΚΜΟ) των 12 μηνών και των έξη τελευταίων μηνιαίων χαμηλών που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση για τη μεγάλη εικόνα ως στηρίξεις, οι οποίες είχαν προσωρινά διασπαστεί μέσα στον Μάη. Το σημαντικό μηνιαίο τοπικό χαμηλό του Νοέμβρη διασπάστηκε όπως και τον Μάρτιο αλλά και πάλι οι τιμές έκλεισαν σημαντικά υψηλότερα. Έτσι η μακροπρόθεσμη τάση παραμένει μη ξεκάθαρη ή τουλάχιστον δεν έχει δώσει επαρκείς ενδείξεις ότι έχει γίνει πτωτική.

Στους τίτλους που περιλαμβάνονται στο πινακάκι είχαμε νέα αύξηση όσων παραβίασαν τις αντιστάσεις τους με αποτέλεσμα να αποκαθίσταται μια ισορροπία σιγά σιγά αν και το κόκκινο να έχει ακόμα υπεροχή.

Σημαντικότερη από τις σημερινές διασπάσεις  ήταν αυτή του ΟΠΑΠ που παραμένει έτσι σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα. Η ενεργοποίηση του τελευταίου μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα μπορεί να δώσει κίνηση προς τα 14,39 ευρώ κοντά δηλαδή στα τελευταία υψηλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ, ΜΠΕΛΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *