NVIDIA, EURUSD

NVIDIA by Jim Marcus

Να δούμε που θα λήξει η διόρθωση της κίνησης από τα χαμηλά του κόβιντ. Κίνηση που της έδωσε τεράστια αξία (x11). Οι συνθήκες λόγω ενεργειακής κρίσης και των τεχνολογικών επαναστάσεων που τρέχουν, ΑΙ, robotics, metaverse κυρίως συντηρούν τις ευνοικές συνθήκες για τη μετοχή.

EURUSD by Value risk

΄Εχω την γενικότερη εντυπωση ότι η ισοτιμία του ευρω/δολάριο, δεν είναι αδιάφορη για τις αγορές μετοχών. Και την μελετάω πάντα και για τις κινήσεις στις αγορές (εμπορεύματα και αμερικάνικες μετοχές σε δολάριο, σημαντικό για μένα αν θα αγοράσω με μετατροπή ευρώ ή θα χρωστάω δολλάρια). Επιπρόσθετα θεωρώ ότι τα επίπεδα κάτω από 1,15 (χοντρικά) , είναι αρνητικός παράγοντας για τις μετοχές παγκοσμίως (ανισορροπία). Περιμένοντας λοιπόν αντίδραση στις αγορές θεωρώ ότι οι φωνές για parity (1 προς 1 ) η και χαμηλότερα , να βοηθήσουν σε εκτόνωση των πιέσεων στο ευρώ , αλλά και σε διόρθωση της ανοδικής πορείας του δολαρίου. Στο ημερήσιο έχουμε σήματα αγοράς απο macd και DMI , αλλά τονίζω ότι σε bear market αυτά ειναι συνήθως με ασθενέστερα αποτελέσματα. Θεωρώ πιθανό να δούμε κίνηση μεχρι το 38,2% της διόρθωσης από 1,214. Μέγιστη κίνηση στα 1,11. ΄Εστω και για προσωρινά καλύτερες τιμές , θα περίμενα ειδήσεις για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και ειρηνευτικές διαδικασίες (έστω και αν τελικά αποτύχουν).

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *